Первый Украинский ножевой форум - НОЖиК
Потрошки про все => Увлечения и хобби => Еда => Тема розпочата: John від 18 Листопада 2012, 21:48:33
-
Чи має хто час, описати процес соління риби для подальшого зберігання. Наприклад карпа?
-
А що там складного? Риба охолоджується(навіть підморожується) і щедро пересипається сіллю. Зверху гніт. Зберігати в холодному місці. От і вся технологія.
Так, коропа краще потрошити.
-
Чи добавляються спеції ? Ціла, чи ріжеться на шматки?
-
Коропу на спине, вдоль хребта, нужно делать 2 надреза, конечно, если он превышает 1кг. Почистить от кишек обязательно, а если повезет, отдельно засолить икорку.
-
Специи не стоит ложить. Лучше перед употреблением в пищу после вымачивания поперчить.
-
=)