Если же конструктива у тебя нет, то нах... ты серешь в этой теме ... С уважнием
Цікаво, як би це звучало без
уважня .
1. Який би Ви конструктив хотіли побачити - кількість різів на канаті? Якщо за день роботи на кухні нагостреного ножа на дощечці, він сідає - то Ви мені вибачте.
2. Подібні розмови про ножі, в цій ціновій категорії - це як дискусія які шкарпетки краше - за 10 гривень чи за 12.
3. Можна глянути на Tramontina Proffisionel Master
4. А краще купіть один раз ніж з n690 хоча б, вони починаються з 50 баксів - він буде прекрасно різати, Ви будете його правити 1 раз в 3-4 місяці і гострити 1 раз в рік.
3. Якщо сама думка про точилки і ельбори Вам противна, то купіть
- Norton India Combination Bench Stone 6''
- Atlantic F600 (SE5-600-140-08 VGH S) або кераміку JIS1200 6''
- тримач кута, чи костиль для заточки руками
- керамічний мусат Idahone або з діода - для правки
Бюджет всього десь 1000-1200 грн
Цього набору вистачить трьом поколінням Вашої сім'ї обслуговувати кухонні і туристичні ножі з практично будь якої сталі до 62 HRC. А також ножі від мясорубки, шпателі, сокирки, господарські ножиці.
5. А ножі Tescoma я вважаю, мають бути на кожній кухні, коли потрібно зробити чорну роботу, приходять гості і треба дати їм в руки, або просто потрібно ніж на кожен день в режимі тарілка-протвень-мийка на ніч.