2 Cynic
Це не страшний сон і не сіллогоманія.
Це - вдумливий (і можна сказати еталонний) апгрейт копійчаного кухоника до професійного ножа м'ясника за копійку.
Такими шилами, на приклад, озброєні усі продавці м'яса на Житньому ринку у Києві.
У парі з копійчаним же мусатом працює на відмінно при зачистці вже розділаних шматків.
При чому я не одноразово був свідком виготовлення цього девайса.
Технологія така:
м'ясник пересувається на метрів 30-50 до рядів з промтоварами;
купує китайця гривень за 20;
пересувається ще метрів на 20 до майстерні (ключі/ножі/ножиці, та й гендель там поруч);
хвилин через 10 забирає готовий інструмент.
Ціна питання гривень 40, працює десь з місяць-два (до ширини клинка у 2-3 мм), після чого процес повторюється з новим китайцем.
2 Gesandt
Опінелівські кухоники "не дуже", бо їх не роблять з вуглецевки.