Автор Тема: на кухню  (Прочитано 4266 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Лука

  • Володимир
  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 5823
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
Re: на кухню
« Reply #25 : 30 Грудня 2013, 20:13:28 »
 {dr} :)А нащо фісташці якесь масло брати, коли вона своїм наскрізь просочена. А відходів при сушці таки багато. Та й обробляти, мабуть, варто тільки абсолютно суху та вилежану.
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline Сытник Дмитрий

  • Бывалый
  • *****
  • Повідомлень: 1410
  • Розташування: Нововолынск
Re: на кухню
« Reply #26 : 30 Грудня 2013, 21:11:03 »
"кухню сойдет "
Друг, он для кухни и предназначен.

Offline lenpeh

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2309
  • Розташування: г.Сумы
Re: на кухню
« Reply #27 : 30 Грудня 2013, 23:54:03 »
Поднять в следующем рукоять, в данном - перелом непрактичен. А как коренчатый будет довольно удобен.

Offline Gesandt

  • Об7459б1бО
  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 2620
  • Розташування: Кривий Ріг
  • ми завжди будемо там
Re: на кухню
« Reply #28 : 31 Грудня 2013, 08:41:53 »
Не знаю, как на кухню, а за "перелом" скажу-не так это и плохо для специфических работ лезвием (но без рикассо) к себе.
Самотній Незкінченний Шлях

Offline serg_if

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 6778
  • Розташування: Станіславів
    • мої роботи
Re: на кухню
« Reply #29 : 31 Грудня 2013, 08:55:00 »
Гарний!
"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

Offline скіф

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 140
  • Розташування: Кодима Одеської області
Re: на кухню
« Reply #30 : 31 Грудня 2013, 10:21:34 »
Симпатичний! для кухні - саме те {_11}Не для роботи на дошці, а як універсальний, "корєнчатий".Середньостатистичні господарки, не розбаловані асортиментом якісних спеціалізованих ножів, якраз аналогічними "улюбленцями" роблять практично все. Це ми, чоловіки, баловані {gig}