Автор Тема: Kitchen Knife  (Прочитано 18762 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Cynic

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 19274
  • Розташування: Днепр
  • Nihil habeo, nihil curo.
Re: Kitchen Knife
« Reply #25 : 08 Березня 2015, 19:53:42 »
1."Точити важкувато, клинок грає як бритва. "
Ти-ж наче по сирому робиш?

В "0,15-0,2." может быть только по "готовому".
А "прелести" заточки тонких сведений/нежных геометрий (особенно - на износостойких сталях) - знают только те, кто пробовал. {wh}

З точки зору кухонного набору - не зовсім зозуміло, ну а виконанням перекрито все що тільки можна уявити.
Просто ШИКАРНА робота {_11}
+1
« Останнє редагування: 08 Березня 2015, 20:00:34 від Cynic »
Не откладывай на завтра то, что можно вообще не делать!

Offline Maynard

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2323
  • Розташування: г.Хмельницкий
Re: Kitchen Knife
« Reply #26 : 08 Березня 2015, 19:58:54 »
 {_11}
"Баби на час, форева онлі рок'н'ролл!"
(с) Брати Гадюкіни

Offline mishagazuda

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 127
  • Розташування: Закарпатская обл. г. Ужгород
Re: Kitchen Knife
« Reply #27 : 08 Березня 2015, 19:59:37 »
 {_11} =)

Offline маньяк

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 3598
  • Розташування: г.Киев
Re: Kitchen Knife
« Reply #28 : 08 Березня 2015, 20:09:35 »
В "0,15-0,2." может быть только по "готовому".
А "прелести" заточки тонких сведений/нежных геометрий (особенно - на износостойких сталях) - знают только те, кто пробовал. {wh}
Ой ли?
Неужели таки нельзя калить 0,2 ???
В принципе?
Да и вопрос ставился, именно по выяснению "проблемы": то ли доводка-сведение, то ли заточка?
З повагою!

Михаил

  • Гість
Re: Kitchen Knife
« Reply #29 : 08 Березня 2015, 20:12:44 »
Гарний комплект {_11}

Offline lenpeh

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2309
  • Розташування: г.Сумы
Re: Kitchen Knife
« Reply #30 : 08 Березня 2015, 20:14:29 »
Круто {_11}
Два середні ножі- яка різниця у їх призначенні?
Володя, разницы думаю никакой, но женщины, как правило, хватают универсал, вот и сделано два - "шоб було" (с). Сам обдумываю набор, прикидываю что два универсальных - то что нужно, это сугубо мои домыслы. Ну а теперь по набору, ИМХО заклепки (стяжки) лишние, без них визуально было бы красивше. Да и формы клинков друг с другом не дружат, мне кажется, они одинакового назначения, но из наборов разработанных разными дизайнерами. Ну а уровень исполнения как всегда на высоте.

Offline Воля

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 7488
  • Розташування: Глухів
Re: Kitchen Knife
« Reply #31 : 08 Березня 2015, 20:20:15 »
Ой ли?
Неужели таки нельзя калить 0,2 ???
В принципе?
А чи є гарантія, що ті 0,2 не згорять, не поведе їх, не вигорить С, в кінці кінців-чи вистачить товщини металу для створення необхідної напруги під час гартування {dr}

Offline John

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2438
  • Розташування: Заставки Красилів Хмельницький
  • люблю любити
Re: Kitchen Knife
« Reply #32 : 08 Березня 2015, 20:26:31 »
 Виконання дійсно на висоті  {_11}. Що не сподобалось - текстура G10 відповідає стяжкам тільки на найменьшому, ворнкліфті. Заокруглена п*ята шефа випадає з гурту.
Не потрібно побоюватися кінця свого життя, потрібно боятися того, що воно так ніколи і не почнеться.

Offline Cynic

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 19274
  • Розташування: Днепр
  • Nihil habeo, nihil curo.
Re: Kitchen Knife
« Reply #33 : 08 Березня 2015, 20:30:56 »
Неужели таки нельзя калить 0,2 ???
В принципе?
В принципе - можно. (Печь с вакуумом + закалка в струе инертного газа. Прямо в печи.)
В банальной практике - думаю что нужно оставить +0.2 на сторону.
 {sm}
Не откладывай на завтра то, что можно вообще не делать!

Offline Oliver

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 4514
  • Розташування: Буковина. Вижниця
Re: Kitchen Knife
« Reply #34 : 08 Березня 2015, 20:36:17 »
Можна все (або майже все), але залежить від технічних можливостей.
Ці ножі слюсарились по гартованому. Від плоского бланка.
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline Юрий

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 8767
  • Розташування: Мариуполь
Re: Kitchen Knife
« Reply #35 : 08 Березня 2015, 20:40:25 »
Жека, набор просто великолепный.  {_11} Фото нагло стырил.  :D

Offline Dima_atopol

  • Местный
  • ****
  • Повідомлень: 917
  • Розташування: Украина, Киев
  • Ножи НЕ делаю.
Re: Kitchen Knife
« Reply #36 : 08 Березня 2015, 20:58:01 »
 ;) . Промолчу..., Женя знает почему.

Offline маньяк

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 3598
  • Розташування: г.Киев
Re: Kitchen Knife
« Reply #37 : 08 Березня 2015, 20:59:52 »
От я и увел в бок всех.
Да знаю я, что Женя калит от 1,0.
Вопрос-то ставил не совсем так. ("Ти-ж наче по сирому робиш? чи навідь дороблювати важко??? (я теж таке хочу, от і питаюсь зарання).)
 
Дороблювати - имел ввиду сводить в 0,2 или таки " Точити важкувато, клинок грає як бритва." - затачивать?
И шо такое бритва? кромка???
З повагою!

Offline FRITZ

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 1943
  • Розташування: Киев
  • состав+структура=свойства
Re: Kitchen Knife
« Reply #38 : 08 Березня 2015, 21:07:49 »
 Отлично! {_11}

Offline Metrolog

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 7838
  • Розташування: Odessa
  • http://2knife.com/users/metrolog
Re: Kitchen Knife
« Reply #39 : 08 Березня 2015, 21:13:29 »
Прекрасный набор!  {_11} Но малый, на мой взгляд, "выпадает из ансамбля" по форме рукояти.
с уважением. Metrolog.

Offline маньяк

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 3598
  • Розташування: г.Киев
Re: Kitchen Knife
« Reply #40 : 08 Березня 2015, 21:17:03 »
А Вы давно картошку чистили ножом?
З повагою!

Offline Metrolog

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 7838
  • Розташування: Odessa
  • http://2knife.com/users/metrolog
Re: Kitchen Knife
« Reply #41 : 08 Березня 2015, 22:32:49 »
...Вы давно картошку чистили ножом?
Очень давно. Для этого есть специальные ножи.
с уважением. Metrolog.

Offline Milosh Tsvetkovich

  • Участник
  • *
  • Повідомлень: 84
  • Розташування: Киев
Re: Kitchen Knife
« Reply #42 : 08 Березня 2015, 22:54:42 »
Хороши!!

Offline СТЕРХ

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 5691
  • Розташування: Киев
  • Евгений 098-861-59-70
Re: Kitchen Knife
« Reply #43 : 08 Березня 2015, 23:23:08 »
два середніх ножа мають одне й те ж призначення, але вирішив один зробити більшим. Малюк щоб чистити овочі, тому форма кардинально відрізняється.
Слюсарив вже гартовані бланки, слюсарити до гартування, при гартуванні у фользі, при товщині 2,4мм, немає сенсу.
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline маньяк

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 3598
  • Розташування: г.Киев
Re: Kitchen Knife
« Reply #44 : 09 Березня 2015, 00:42:11 »
Для этого есть специальные ножи.

Имелось ввиду специальные овощечистки?
Потому, как нож то ,как раз и очень даже, для этих целей.
Слюсарив вже гартовані бланки, слюсарити до гартування, при гартуванні у фользі, при товщині 2,4мм, немає сенсу.
Тоб-то гартована вона ще та ...?
З повагою!

Offline Serjo

  • Участник
  • *
  • Повідомлень: 86
  • Розташування: г.Львов
Re: Kitchen Knife
« Reply #45 : 09 Березня 2015, 00:45:20 »
Да они лучше чем шикарны! Это великолепно! моя мечта на кухню)

Лллёха

  • Гість
Re: Kitchen Knife
« Reply #46 : 09 Березня 2015, 02:19:45 »
Супер наборчик

Offline aleks03

  • Местный
  • ****
  • Повідомлень: 800
  • Розташування: киев
  • СЛАВА УКРАИНЕ!ГЕРОЯМ СЛАВА!
Re: Kitchen Knife
« Reply #47 : 09 Березня 2015, 10:50:05 »
Крутой набор  {_11}

Offline lenpeh

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2309
  • Розташування: г.Сумы
Re: Kitchen Knife
« Reply #48 : 09 Березня 2015, 22:19:27 »
Да они лучше чем шикарны! Это великолепно! моя мечта на кухню)
Прошу прощения у Мастера. ТАК ЗАБИРАЙТЕ!!!... ИЛИ ЗАКАЗЫВАЙТЕ!!!

Offline freedom UA

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 325
  • Розташування: Днепропетровск
Re: Kitchen Knife
« Reply #49 : 10 Березня 2015, 11:04:45 »
Отличный набор,исполнение шикарное.материалы бомбические {_11}