Автор Тема: Kiritsuke  (Прочитано 1368 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline jonesjr

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 411
  • Розташування: Киев
Kiritsuke
« : 01 Жовтня 2017, 17:58:04 »
Приветствую!
Такой вот опыт Киритсуке
Здоровая зараза еще и острая)
Клинок: n690, 61 HRC, размеры 250х29х2,6 мм.
Рукоять:140 мм. мореный дуб, нержа и новый для меня полимер, выглядит он круто конечно.
сведен в 0,1 мм. подведен и заточен.
Сая из мореного дуба.

Offline Medison

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 135
  • Розташування: м.Сокаль
Re: Kiritsuke
« Reply #1 : 02 Жовтня 2017, 01:21:20 »
Сподобався {_11}

Offline jonesjr

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 411
  • Розташування: Киев
Re: Kiritsuke
« Reply #2 : 02 Жовтня 2017, 10:14:55 »
Дякую!

Offline Лука

  • Володимир
  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 5823
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
Re: Kiritsuke
« Reply #3 : 02 Жовтня 2017, 10:47:46 »
  Ножик мрії! {_11} . До дрібниць. {_11}
    Фото на пленері, йому недоречні {dr}
« Останнє редагування: 02 Жовтня 2017, 10:51:12 від Лука »
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline sapalsky

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 154
  • Розташування: Мариуполь
  • Будьте добры!
Re: Kiritsuke
« Reply #4 : 02 Жовтня 2017, 12:26:40 »
Понравился. Стремительный такой. Если будет продаваться - дайте знать.

Offline Romko

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 667
  • Розташування: м.Львів
Re: Kiritsuke
« Reply #5 : 02 Жовтня 2017, 12:41:48 »
А підвод з протилежної до спуску сторони, це так має бути? В мене є схожий ніж (для нарізання риби), так він заточений тільки з однієї сторони.  {23} Чи буде він чіпляти при малому куті нахилу до риби/м'яса чи чогось іншого.

Offline Лука

  • Володимир
  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 5823
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
Re: Kiritsuke
« Reply #6 : 02 Жовтня 2017, 13:41:27 »
 :) А як, навчіть, заточити даний ніж, без підводу на лівій стороні?.При прямому спуску.Гострити по всій площині, як стамеску? Чи тихцем залінзовувати?
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline jonesjr

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 411
  • Розташування: Киев
Re: Kiritsuke
« Reply #7 : 02 Жовтня 2017, 14:43:21 »
все верно, классическая геометрия имеет урасаки (вогнутое углубление) на левой стороне, и все там сходится в 0
мое изделие можно назвать "по мотивам" но подвод там не столь значительный что бы не резать.

Offline John

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2438
  • Розташування: Заставки Красилів Хмельницький
  • люблю любити
Re: Kiritsuke
« Reply #8 : 02 Жовтня 2017, 21:37:31 »
 Такеда відпочиває  :) . Класно  {_11} .
Не потрібно побоюватися кінця свого життя, потрібно боятися того, що воно так ніколи і не почнеться.

Offline jonesjr

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 411
  • Розташування: Киев
Re: Kiritsuke
« Reply #9 : 02 Жовтня 2017, 22:22:14 »
відпочиваю безумовно я, але з чогось треба починати) :)

Offline Igor S.

  • Новичок
  • Повідомлень: 15
  • Розташування: г.Лубны
  • Берегите природу!
Re: Kiritsuke
« Reply #10 : 03 Жовтня 2017, 03:56:26 »
Сложно было слесарить такую длинную? Нож классный!
Вранье, жадность и лицемерие-худшие человеческие качества!

Offline jonesjr

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 411
  • Розташування: Киев
Re: Kiritsuke
« Reply #11 : 03 Жовтня 2017, 09:19:49 »
чем длиннее, тем сложнее)