Автор Тема: Нож для закалывания свиньи: каким он должен быть?  (Прочитано 60513 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Shveik

  • Бывалый
  • *****
  • Повідомлень: 1369
  • Розташування: Глобинський район - Міжгір'я
  • Memento mori
    • Memento mori
В суботу испытание, фотки убийства скину)))
И где фото?
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Lingua Latina non penis canina.

Offline Барбарис

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 212
  • Розташування: Ладыжин
Нету пока фото, перенесли забой по техническим причинам.  {dr}

Offline Земледелец

  • Бывалый
  • *****
  • Повідомлень: 1088
  • Розташування: Украина, Запорожье - Польша, Седльце.
Кабан смылся?  {))}
Иногда, чтобы сделать шаг вперед, нужен хороший пинок в зад!!!

Offline Барбарис

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 212
  • Розташування: Ладыжин
Перенесли мероприятие на следующую суботу =)

Offline СК

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 2095
  • Розташування: Одесса
Даёшь хардкор в виде стрима по забою кабанчика !!!  {gig}
"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они Вас задавят своим опытом."(Марк Твен)

Offline Барбарис

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 212
  • Розташування: Ладыжин
 Вітаю шановне панство=), даю обіцяний хардкор, 21++++!
Для цього діла був спеціально виготовлений такий наборчик:

Offline Барбарис

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 212
  • Розташування: Ладыжин
зранку було пасмурно, шов дрібний неприємний дощ... свинка щось передчувала. принаймі настрій в неї був не дуже {))}

Offline Барбарис

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 212
  • Розташування: Ладыжин
Швайка зашла як в гарячий ніж в тепле масло, хрошка навіть не встигла злякатись

Offline Барбарис

  • Осваиваюсь
  • **
  • Повідомлень: 212
  • Розташування: Ладыжин
Далі були стандартні процедури....

Така от жестока жесть!

Offline Воля

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 7488
  • Розташування: Глухів
Яке ж воно мале  )))

Offline Romko

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 667
  • Розташування: м.Львів
Скрізь розбирають свиней по-своєму.  :) З того що мені довелось бачити, то в кінцевому результаті на щиті залишається шмат сала зі спини, ніг та боків, свиню ніби "розкривають" і по шматках носять. Спочатку вирізають з сала й шкіри ноги, потім ребра і відділяють їх від хребта, потім сам хребет, потім полядвицю і тд... Таким чином м'ясо до щита не торкається, контактує тільки шкіра. А тут навпаки - спочатку сало знімають, а потім тушку ділять.

Offline Паганель

  • Андрій
  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 3228
  • Розташування: Кременчук
 Romko +1. У нас теж так само.
In me omnis spes mihi est

Offline Fes

  • Администратор
  • Эксперт
  • *****
  • Повідомлень: 37762
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
..свинка щось передчувала..
Свині за інтелектом вище мавп та собак - недарма багато людей тримають їх як домашніх улюбленців..
Швайка зашла як в гарячий ніж в тепле масло..
Подивишся на це - й хочеться стати вегетаріанцем..
Але м'ясо дуже полюбляю - цугцванг...
"І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі…"

Offline dkarpov

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 1583
  • Розташування: Київ
2 Fes
Це вирішується за методою старого радянського анекдоту про корейця-прикордонника та його собаку.
Алгоритм такий: сідаєш за стіл, пронизливо дивишся на стейк й з зусиллям волі кажеш йому (стейку): "Ти буряк!"

Offline Shveik

  • Бывалый
  • *****
  • Повідомлень: 1369
  • Розташування: Глобинський район - Міжгір'я
  • Memento mori
    • Memento mori
Порося-порося, наречеся лосося  {monk}  {))}
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Lingua Latina non penis canina.