Мій батько, з періодичністю 2-3 рази на рік, колить свиней. Так от, до недавнього часу, використовував все, що було на той момент під рукою (ніж, загострений пруток, загострену викрутку, приспособи від різних колярів і т.п.) відповідної довжини. І непогано виходило. Десь років 2 назад виорав на городі фінський штик. Штука симпатична, хоча і покоцана іржою та відпущена землею. Клинок має двохсторонню заточку, кровоспуски з облх боків, гарду. Батько його підчистив, підточив, приладнав руків*я і тепер вбивство свині не уявляє без цього девайсу. Всі мої прохання і пропозиції, щодо згаданого раритету, віддати мені, відхиляє
,аргументуючи неабиякою зручністю у формуванні запасу їжі номер один в Україні.