Автор Тема: Нож для закалывания свиньи: каким он должен быть?  (Прочитано 47017 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Shveik

  • Местный
  • ***
  • Сообщений: 868
  • Расположение: Глобинський район
  • Memento mori
В суботу испытание, фотки убийства скину)))
И где фото?
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

 

Оффлайн Барбарис

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 185
  • Расположение: Ладыжин
Нету пока фото, перенесли забой по техническим причинам.  {dr}

Оффлайн Земледелец

  • Бывалый
  • ****
  • Сообщений: 1088
  • Расположение: Украина, Запорожье - Польша, Седльце.
Кабан смылся?  {))}
Иногда, чтобы сделать шаг вперед, нужен хороший пинок в зад!!!

Оффлайн Барбарис

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 185
  • Расположение: Ладыжин
Перенесли мероприятие на следующую суботу =)

Оффлайн СК

  • Старожил
  • *****
  • Сообщений: 2021
  • Расположение: Одесса
Даёшь хардкор в виде стрима по забою кабанчика !!!  {gig}
"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они Вас задавят своим опытом."(Марк Твен)

 

Оффлайн Барбарис

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 185
  • Расположение: Ладыжин
 Вітаю шановне панство=), даю обіцяний хардкор, 21++++!
Для цього діла був спеціально виготовлений такий наборчик:

Оффлайн Барбарис

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 185
  • Расположение: Ладыжин
зранку було пасмурно, шов дрібний неприємний дощ... свинка щось передчувала. принаймі настрій в неї був не дуже {))}

Оффлайн Барбарис

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 185
  • Расположение: Ладыжин
Швайка зашла як в гарячий ніж в тепле масло, хрошка навіть не встигла злякатись

Оффлайн Барбарис

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 185
  • Расположение: Ладыжин
Далі були стандартні процедури....

Така от жестока жесть!

Оффлайн Воля

  • Слава Україні!
  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 6932
  • Расположение: м.Глухів Сумська область Україна
  • 0994586512 Володимир
Яке ж воно мале  )))

Оффлайн Romko

  • Активный участник
  • **
  • Сообщений: 554
  • Расположение: м.Львів
Скрізь розбирають свиней по-своєму.  :) З того що мені довелось бачити, то в кінцевому результаті на щиті залишається шмат сала зі спини, ніг та боків, свиню ніби "розкривають" і по шматках носять. Спочатку вирізають з сала й шкіри ноги, потім ребра і відділяють їх від хребта, потім сам хребет, потім полядвицю і тд... Таким чином м'ясо до щита не торкається, контактує тільки шкіра. А тут навпаки - спочатку сало знімають, а потім тушку ділять.

Оффлайн Паганель

  • Андрій
  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2674
  • Расположение: Кременчук
 Romko +1. У нас теж так само.
In me omnis spes mihi est

Оффлайн Fes

  • Администратор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 35315
  • Расположение: Днепр
  • Анализируй!
    • НОЖиК
..свинка щось передчувала..
Свині за інтелектом вище мавп та собак - недарма багато людей тримають їх як домашніх улюбленців..
Швайка зашла як в гарячий ніж в тепле масло..
Подивишся на це - й хочеться стати вегетаріанцем..
Але м'ясо дуже полюбляю - цугцванг...

Я з ранку випив самогону, бо в світі справедливості нема..(Борщ)
Кто понял жизнь - тот не спешит

Оффлайн dkarpov

  • Бывалый
  • ****
  • Сообщений: 1342
  • Расположение: Киев
2 Fes
Це вирішується за методою старого радянського анекдоту про корейця-прикордонника та його собаку.
Алгоритм такий: сідаєш за стіл, пронизливо дивишся на стейк й з зусиллям волі кажеш йому (стейку): "Ти буряк!"

Оффлайн Shveik

  • Местный
  • ***
  • Сообщений: 868
  • Расположение: Глобинський район
  • Memento mori
Порося-порося, наречеся лосося  {monk}  {))}
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)