YVM
Просто я не побачив в цьому методі нічого нового,а наоборот устарівша технологія,плюс немає показано технологічного процесу.Якщо Ви будете тримати пальцями,думаю вони будуть постійно обдертими.Зв"яжіться з циркачом,я показував йому цей процес більш як три роки тому,він Вам підкаже чим тримати клинок щоб не травмувати руки.
Є дуже багато літератури і відео де процес зтоншення хвостовика показаний більш детальніше.Що стосується гартування,то це тут ніпричому,якщо навіть робити по Вашій технології на некаленій порошковій сталі,я гарантую що Ви спотите заготовку.
Вліз я в цю тему,тому що мені жалко тих людей,які таким способом почнуть зтончувати порошкові сталі.
Що стосується листа в лічку,то він був давно,а пару тижнів тому ви спорили про виходи на спусках,чи знову не пам"ятаєте?так само як знімали на СГ для мене відео з клиночком де показували що Ви "нє хуже"
leoyas
Як можна показувати те,що сам не робиш,і не маєш певного досвіду,це всерівно щоб я розказував я робиться ковка,яж пробував і не раз,навіть був час частенько.
Спробуй сам цей спосіб на порошку,і побачиш,особливо на тонкому не каленому