Між роботою на городі трішки вирішив побалуватися..Перефутерував піч для булату та спробував зварити в самоліпленому тигелю.Тигель вистояв але я дав мало флюсу , бо боявся що розїсть.В результаті та частина , що під флюсом розплавелася а верх зостався на тоненькій ніжці як гриб - недорозплавленний Варив на газу..Зливок виявився в порах ( мало флюсу).Кував без особого відпалу, просто перегрів десь до 1000гр , дав охолонуть і кував.Кувався легко, я вирішив , що там і узору ніякого немає..Осадив в тарілочку а потім перекував таким чином, щоб нижня частина вийшла на лезо.Кував без заморочок , без чудес і всяких хитринок.Задача стояла провірить як себе воно поведе , бо варилось як чиста вуглецева сталь.Ніякої лігатури, і навіть скла в флюсі дуже мало.При закалці з одного боку надуло гулю ( закована пора)..Нічого не зміниш , так як клиночок вже в чорнову був зведений..При протравці затравив, бо азотка крепкенька а я відвик від тигельної сталі.Тай узор не особо.Але таки звів спуски та заточив і протестив.Звів від обуху десь в 04-05.Заточив в32гр.

.Чуть пізніш добавлю відео теста, бо ніяк не загрузиться.