Автор Тема: Гидравлический пресс  (Прочитано 19971 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Андрей П.

  • Новичок
  • Сообщений: 18
  • Расположение: Яровая
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #100 : 22 Декабрь 2017, 08:07:22 »
возможно подключить нш-6 через ременную передачу?

Оффлайн uniteks715

  • Осваиваюсь
  • **
  • Сообщений: 236
  • Расположение: ukraine,chervonograd
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #101 : 22 Декабрь 2017, 15:03:59 »
Можна але напряму на нш неможна чіпляти шківа бо насос нелюбить осьових навантажень. Треба через якийсь вал на підшипниках робити.

Оффлайн Андрей П.

  • Новичок
  • Сообщений: 18
  • Расположение: Яровая
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #102 : 23 Декабрь 2017, 11:28:23 »
у меня получаются такие расчеты давление 12 атмосфер еквивалент силы до 10 тонн  скорость штока 1.3 см/с. Возможно при таких параметрах работать с 1 кг заготовкой?

Оффлайн uniteks715

  • Осваиваюсь
  • **
  • Сообщений: 236
  • Расположение: ukraine,chervonograd
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #103 : 23 Декабрь 2017, 12:11:07 »
Це ще залежить яку сталь давити і в якому виді буде вона. Якщо х12мф то з кругляком ф25мм буде дуже тяжко треба кругляшки потонше 16-20 мм. З углеродкою буде легше.

Оффлайн Андрей П.

  • Новичок
  • Сообщений: 18
  • Расположение: Яровая
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #104 : 23 Декабрь 2017, 12:40:26 »
пакет заготовки такой 40х13+шх15+40х13 с кругляка ф16  высота получится  до 40 мм длинна 150 мм. Возможно работать ?

Оффлайн РомРом

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 69
  • Расположение: Україна, місто Славутич
  • Выполняем токарные работы.
    • Токарные работы
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #105 : 24 Декабрь 2017, 23:30:45 »
До сьогодні думам про молот, зібрав купу інформації як та що робити, йшов з гаража тільки що і думав де б то двигуна нормального взяти (я ж як всі - хочу добрий двигун, але щоб же і не дорого :-), прийшов, заліз в інтернет і одразу на форум, подивився відео та фото і все, як то кажуть - поплив, тепер відважусь на прес, молот то добре, але з пресом буде краще :-)
Справа в тому що у мене в гаражі підвал на весь гараж і якщо ставити молот, то як би то сказати - сцикотно, а не дай Боже та плита в декілька тон гепне на голову, то срака всьому буде, а от з пресом думаю що буде все нормально. ДЯКУЮ автору. 
Очі бояться, а руки роблять.

Оффлайн РомРом

  • Участник
  • *
  • Сообщений: 69
  • Расположение: Україна, місто Славутич
  • Выполняем токарные работы.
    • Токарные работы
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #106 : 28 Декабрь 2017, 13:44:25 »
Прошу немного помощи, собираюсь брать гидроцилиндр ЦС 125.250 (для Т 150 идет),  к нему гидрораспределитель Р80-3/1/44, насос НШ 10, двигатель 4 кВт на 3 фазы,  вроде как 1500 оборотов.  Как такой комплект,  пойдет?  Думаю еще насос НШ 10 или НШ 14?
Очі бояться, а руки роблять.

Оффлайн uniteks715

  • Осваиваюсь
  • **
  • Сообщений: 236
  • Расположение: ukraine,chervonograd
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #107 : 28 Декабрь 2017, 15:37:36 »
при такому наборі краще нш-10 , можна до 18т витягнути

Оффлайн igor.cononow

  • Старожил
  • ******
  • Сообщений: 1982
  • Расположение: Сумская область
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #108 : 28 Декабрь 2017, 21:08:54 »
двигатель 4 кВт на 3 фазы,  вроде как 1500 оборотов.
Если у вас 3 фазы - в обще не должно проблем быть
Я то же думал сделать пресс, но у меня нет 380 поэтому сделал молот на 220 ...

Оффлайн Thanos

  • Новичок
  • Сообщений: 35
  • Расположение: Киев, Украина
  • Коваль
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #109 : 01 Март 2021, 16:39:38 »
Дурня не може такого бути  5квт на 220 вольт, не одна електро мережа не витримає

Коли в мене не було 3х фаз ще, то я свій прес  запускав з 1 фази церез конденсатори. Двигун 5.5 кв  680 пускові і 350 робочих. Видавав 11-13 Мпа все працювало нормально мережа витягувала.

Оффлайн Wlad

  • Эксперт
  • *******
  • Сообщений: 3482
  • Расположение: Закарпатская обл.
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #110 : 06 Март 2021, 10:35:47 »
А би ви не розказували казки читайте
Электрические параметры: Номинальная мощность – 5.5 кВт; Фактические обороты выходного вала – 1430 об/мин; КПД – 85.5%; Номинальный ток – 12.0 А (при 380В); Пусковой ток – 79.2 А;
А на 220 вольт ток буде майже в 4 рази більший майже жодна мережа на 220 не витримає такого там проводка має бути 8мм дротами щоб витримати такий ток.

Оффлайн strit

  • Старожил
  • ******
  • Сообщений: 1872
  • Расположение: Дніпро
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #111 : 06 Март 2021, 20:02:08 »
Влад, на конденсаторах 30процентов мощности теряется.

Оффлайн Fortuna

  • Осваиваюсь
  • **
  • Сообщений: 159
  • Расположение: г. Мелитополь
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #112 : 06 Март 2021, 23:05:27 »
5,5 квт в сети 220 это 25а.
Походу Влад погорячился.

Оффлайн Wlad

  • Эксперт
  • *******
  • Сообщений: 3482
  • Расположение: Закарпатская обл.
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #113 : 07 Март 2021, 11:15:02 »
Та там буде більше ніж 25 ампер так як двигун на гідравляці працює під навантаженням майже постійно там буде більше 25 ампер і ще втрата потужності від 25 до 35%. А по друге жоден двигун більше 2.2 квт навіть не йде з завода 380\220 по одній простій причині пускові токи і робочі занадто великі для мережі 220в

Оффлайн Fortuna

  • Осваиваюсь
  • **
  • Сообщений: 159
  • Расположение: г. Мелитополь
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #114 : 07 Март 2021, 11:27:09 »
Я про то, что говорить "дурня" не стоит. Любой трехфазный двигатель будет спокойно работать от сети 220 через частотник либо конденсаторную сборку. Понятно, что при больших мощностях это просто неудобно, однако возможно.

Оффлайн Wlad

  • Эксперт
  • *******
  • Сообщений: 3482
  • Расположение: Закарпатская обл.
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #115 : 07 Март 2021, 11:36:58 »
Звісно можливо а от чи є сенс це вже інше питання

Оффлайн Thanos

  • Новичок
  • Сообщений: 35
  • Расположение: Киев, Украина
  • Коваль
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #116 : 23 Март 2021, 17:11:49 »

А би ви не розказували казки

Я кажу як є в реальності, а не казки пишу.
Запускав двигун на пресові 5.5кв з однофазної мережі амперметр показував 20ампер це кол без навантаження, просто крутив нш14, коли я давив то максимальний тиск який був це  12Мпа, якщо крутив на перепускному клапані більше двигун зупинявся. Але 12Мпа це 15тон в принципі працювати можна було якшо бойки не широкі. І все було нрмально.
Можливо ви мало конденсаторів набирали ?

Оффлайн Thanos

  • Новичок
  • Сообщений: 35
  • Расположение: Киев, Украина
  • Коваль
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #117 : 23 Март 2021, 17:22:13 »
Але тут потрібно уточнити що лінія розгружена, так як на цій фазі де підключена моя дача менше 240 не буває, а 250-60 норма. 80% будинків підключено до двох інших фаз там буває навіть і 160. Так що це теж свою роль грає

Це така штука поки не попробуєш точно сказати не можливо
Я попробував мені 15 тон було мало. Зараз 19 Мпа з трьох фаз видає, а один раз не в ту сторону перепускний клапан крутанув манометр показав 25Мпа це було швидко але факт двигун не зупинився а це 31 тона як не як

Оффлайн Thanos

  • Новичок
  • Сообщений: 35
  • Расположение: Киев, Украина
  • Коваль
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #118 : 23 Март 2021, 17:38:58 »
А по друге жоден двигун більше 2.2 квт навіть не йде з завода 380\220

ахахах а як тоді мій мотор що це таке на шильдіку не220/380 випадково
це 5.5 кв який на пресі стоїть

https://drive.google.com/folderview?id=11DaiwWIxxIoK0cDBdYT4fvgFfAbVSLyY

Тому казки не я тут розповідаю, і це очевидно {_08} {_08} {_08} {_08} {_08} {_08}

Оффлайн аспид

  • Новичок
  • Сообщений: 33
  • Расположение: Коростень
Re: Гидравлический пресс
« Ответ #119 : 23 Март 2021, 19:49:07 »
Есть промышленные  специальный сети  где используется 3 фазы 220В( напряжение там между фаз 220В, а между ноль и фаза 127В). Так что двигатели могут быть 220\380 очень даже разной мощности.