А тут ще дехто сміявся на моєю фінкою (другим ножем, який я зробив), брудом обливали, і т.д. І в мене на ножі
таких косяків не було.
От мені тепер цікаво, що буде, коли стане відомим ім"я майстра цього шедевра.

Ну і ціну хотілося б взнати, за яку цей шедевр придбано.
П.С. В цілому, я вже мав нагоду отримати ножі двох майстрів з форуму із суттєвими косяками і тому розумію, що промахи (причому суттєві, серйозні) можуть бути навіть в і тих, хто вже роками робить і продає ножі. В одного руків"я було із проблемної деревини і після місяця лежання в шафі я витягнув ніж із піхов і побачив і що і піхви і руків"я все вкрите якоюсь сіро-зеленою плівкою цвілі і вкрилося дрібними тріщинками (це був недешевий кап). Вивести цю цвіль так і не вдалося повністю. Інший мав пластиліновий кінчик, який гнувся як ніби він з алюмінію зроблений. Один я поміняв, інший повернув, отримавши гроші назад, ситуація була загладжена в обох випадках, тому фото виставляти в цій темі не буду.
Скажу тільки так: напевно, що майстрам не варто сильно випинати груди і принизливо оцінювати роботи новачків, бо деякі новачки не припускаються таких помилок, які бувають у цих майстрів.
П.П.С. Це нагадало мені розмову із сином-лікарем про хірургів. Він сказав щось типу того, що нескладну операцію (скажімо неускладнений апендицит) молодий хірург може зробити краще за досвіченого. Бо молодий буде старатися і проявлятиме максимальну уважність і акуратність, а досвічений може зробити по-швидкому і вийде гірший результат.