Про такі випадки говорити потрібно. Але не просто говорити - а беріть приклад з Vobler, детальні фотографії, опис проблеми.
Ок, тоді від мене рацпропозиція: в даній темі публікувати такі випадки, АЛЕ:
- якщо майстер виправив ситуацію, повів себе адекватно, то без озвучення його імені
- якщо майстер повів себе неправильно, тоді, якщо покупець захоче, то може і ім"я майстра повідомити.
Може це стане стимулом для деяких майстрів більш акуратно підходити до роботи?

У моєму випадку, про який я згадував, є фото порівняльне двох клинків: клинок Ігора Кононова, який з честю витримав
акуратне колупання кінчиком в сосновій дошці (акуратне, бо кінчик там делікатний) і клинок іншого майстра, який зігнувся як пластиліновий після подібного випробування. Оскільки інший майстер достойно виправив свою помилку, то його ім"я я повідомляти не маю ні бажання ні, навіть, права.

Опис проблеми зі слів майстра: зависокий відпуск через якісь там проблеми.
...
До слова, я теж

грішний: одна із перших сокир, яку я продав на форумі, виявилася проблемною (м"якою)через зависокий відпуск (коваль це пояснив несправністю датчика). Мені (вірніше ковалю) пощастило, бо покупець сам є майстром і просто перегартував сокиру. Отаке було.
З того часу я всі сокири перевіряв надфілем, а коваль мусів на це дивитися і не заперечував.