Крайня моя робота, зроблена на замовлення.
Ріг, чий не знаю, надано Замовником.
Під подвійною стабілізацією: стабілізація стаброзчином під вакуумом з подальшою заливкою полімером під надмірним тиском. Тріщина та усі пори закриті повністю. Ріг отримав плями напівпрозорого рогу (добре видно на торцях), мабуть там матеріал мав меншу щільність, ніж в інших місцях.
Є і прикрість: був сніжно білий (відбілений в перекисі водню), після запікання поверхня рогу пожовтіла. Правда пожовтів лише поверхневий тонкий шар - легенька шліфовка наждачкою Р240 жовтизну знімає.
З одного торця залишено вхід в отвір під хвостовик, щоб майстру не довелось проходити отвір повністю наново. Глибина його 15-20 мм, але для того щоб пустити свердло по "протореному шляху" вистачить.

Ну і кілька робіт, що мені сподобались.
Гібрид: торцевий зріз дуба в чорному + полімер флюоресцентний жовтий. Зроблено на замовлення:

Накладки-гібриди: стабілізовані гілочки берези, яблуні та груші в різних кольорах + полімер сніжний білий з ефектом снігу на гілочках:

І матеріал, що роблю виключно на замовлення, в розмірі, що потрібен Замовнику. Полімер кольору "слонова кістка". Заливається під надмірним тиском (як і всі мої гібриди та полімери), що дозволяє уникнути пухирців в товщі: