Є в мене трохи старих (не менше 50 років) дощок з підлоги. 40-45мм товщиною, одна сторона фарбована, дірки від цвяхів, береза. Частину повикидав, частину настелив підлогу курям, а трохи лишилось. От і думаю - з них щось придумати можна, чи тільки дрова? Ну, наприклад, сокирище - вийде? Чи не фонтан?
Дошки витримані півстоліття з добрим таким хвостиком. Отдна сторона фарбована, плюс дірки від цвяхів, плюс я цвяхи не всюду і виймав - пообрізав болгаркою, щоб не стирчало та й все. Вздовж колиться яж бігом, фактури, звісно, ніякої там нема і бути не може. Лежали після демонтажу на горищі, а от нещодавно прибирався - повиносив на вулицю. От і думаю - може одну-дві для сокири лишити? Чи ну його?
Чи може з того "балалайки" можна робити?
Це дідусь моєї жінки якось намутив замість того, що хотілось, берези. І підлогу настелив. Я хотів з того якихось полиць в сараї зробити, та потім плюнув - цвях не лізе, саморіз з великим трудом і половину навпіл рве (не дошку навпіл, саморіз зкручується), а під кожен свердлитись - мороки більше ніж треба.