А ти не задумувався чому таке борошно промислово не бадяжать?
його бадяжать промислово для хлібопекарської галузі, як у нас, так і на заході. Більше того, щоб зробити китайську локшину, треба борошно першого ґатунку (тут оболонки присутні) і неможливо зробити з того лайна, з якого тобі дружина пиріжки пече (чому лайна? бо немає в такому борошні користі, імхо). І при цьому в продажі на заході і сході таке борошно присутнє масово, а у нас чорта з два - робіть срану італійську пасту з не підходящого для цього борошна. Але таке борошно, звичайне, вищого ґатунку, до якого у нас всі звиклі (іноді замість нього у нас парять борошно першого ґатунку
тоді досвідчені на пампушках господарки кажуть - паршиве борошно
) добре підходить для кондитерської випічки і усіляких "високоякісних" хлібобулочних виробів (типу там багети, французькі булоньки, тощо), пампушок і т.д., тому воно у нас так і поширене в ретейлі.
Просто не знають у нас, що саме можна готувати з інших сортів борошна, тому і не продають - попиту немає. Але з часом асортимент збільшиться.
Спробуй такий фокус зі звичайним борошном:
http://youtu.be/gu6xx9ieS5w