Останні повідомлення

Сторінок: [1] 2 3 ... 10
1
Поздравлялки / Re: З Днем народження, Nehai
« Остання відповідь від Николай-2 Вчора в 22:13:57 »
 Вітаю з пройдешнім! Всього найкращого в житті та роботі!
2
Туризм, путешествия / Re: Рюкзак тактичний M-Tac Pathfinder Pack
« Остання відповідь від Nehai Вчора в 12:34:43 »
Таки купив я 5.11 Rash 24 2.0 {_09}.
Хотів просити доцю купити в Німеччині, бо там 130€, а у нас 180€.
Та час від часу поглядав на один польский інтернет магазин, що відправляє в Україну. Там 135-140€, але не було моделі в сіро-чорному кольорі, яку я хотів.
І от поляки, наче спеціально під мій день народження зробити скидку на модель в зеленому кольорі Ranger green до 96€. Подумав я, подумав  {23}... та хрін з ним, з тим сіро-чорним кольором. В зеленому мені також підходить, бо також не маркий, знаю точно то першому моєму фоторюкзаку Acropolis. Та і замовив. Доставка там, якщо покупка більше аніж 2999 грн, безкоштовно.
4 травня замовив, 8 травня рюкзак вже був на моєму відділенні Нової Пошти. Вчора забрав.
Поки ще не носив, але все передивися, у всі кишеньки/відділення позазирав.

В порівнянні з Pathfinderом. Що краще:
1. Матеріал набагато цупкіший, мабуть вдвічі. Тому форму тримає чудово. Це ж стосується і лямок, рватись не повинні.
2. Всі замки YKK. Фастекси також не безіменні, не запам'ятав виробника.
3. Кишенька для окулярів, зверху рюкзака (я там тримаю бездротову мишу ноутбука), та зовнішні верхні кишеньки мають м'якеньку внутрянку, по типу фліса.
4. Жорсткіша вставка на спині. Це також сприятиме кращому триманні форми рюкзаком.
5. У Pathfinderа та Rash 24 першої версії верхня внутрішня сітчаста кишеня має дві блискавки: зверху та знизу (на "дні") кишені. Нафіга так зроблено ХЗ. Але особисто мені дуже не зручно, бо навпомацки часто переплутуєш нижню блискавку з блискавкою кишені №2, яка нижче. Як результат - все з верхньої кишені вивалюється всередину основного відділення рюкзака. Я в тій кишені ношу пару зарядок телефонних та кілька кабелів. Офігенно не зручно потім визбирувати то все із основого відлілення. Так от цю гадську блискавку, на "дні" кишені прибрали  {_11}.

Що гірше, на мій погляд:
1. Зробили велику кишеню (чи відділення) для ноутбука в середині основного відділення, на задній стінці. Але при цьому прибрали із тієї задньої стінки одну кишеню на гумці-затяжці знизу (у мене там робочий блокнот) та одну сітчасту кишеню на тій же стінці зверху (у мене там окуляри в футлярі, запасна блютус-гарнітура та рідко вживаний, але потрібний кабель для переносу данних "ноутбук-смартфон". Ноутбук я прекрасно ношу в кишені для гідратора зовні на задній спинці рюкзака. А от до цих кишень звик  :(...
2. Прибрали дренажні отвори на дні рюкзака. Як страховка від намокання вмісту рюкзака від проливання якоїсь рідини, ІМХО, вони там не зайві.

Просто зауваження:
1. Прибрали вентиляційну сітку із внутрішньої сторони лямок та із рельєфних виступів на спинці рюкзака. Теоретично це сприятиме пітнінню спини під рюкзаком в жару. А на практиці як буде хто зна  (_24)...
2. З'явилась кишеня для прихованого носіння. Теоретично розрахована на тримання там короткоствольної зброї. Зручна, на липучці велкро. І всередині має липучку, щоб дозволяє закріпити там якусь кишкеньку. Але поки у нас короткомтвол не дозволили  {))} не придумав, що там зручно тримати.
3. Собачки блискавки нижньої зовнішньої кишені "запинаються" при проходженні верхніх кутів  аналогічно як і у Pathfinderа. Мабуть дефект конструктиву. Ну або "пороблено"  ))).

Висновок.
5.11 Rash 24 2.0 мені сподобався  8-). Треба було одразу купувати його, тоді ще можна було знайти першу модель в деяких магазинах. Але не "спробувавши" Pathfinderа я б навряд чи оцінив "американця". Хоча Pathfinder також грошей своїх вартий, у цьому впевнений.

PS. Читав у коментарях до оглядів 5.11 на Ютьюбі, які пишуть москалі, що "настоящій 5.11 шьйотся только во Вьєтнамє. Ні в коєм случає нє в Кітає..." . Може для москалів і у В'єтнамі  :D. На бірці мого написано "made in Sweden. Malmo".
3
« Остання відповідь від Nehai Вчора в 10:51:24 »
Дякую, панове!  {tnx}
4
« Остання відповідь від васильович 08 Травня 2026, 23:09:33 »
вітаю !!!
5
« Остання відповідь від Metrolog 08 Травня 2026, 12:08:43 »
С Днем Народження  (__3)
6
« Остання відповідь від sergioSS23 06 Травня 2026, 09:39:02 »
З Днем народження (__3)
7
« Остання відповідь від Nehai 06 Травня 2026, 01:25:45 »
Красненько дякую, що не забуваєте! {tnx} (__3) {_14}
8
Право / Re: Библиотека сертификатов на ножи
« Остання відповідь від Nehai 06 Травня 2026, 01:23:05 »
А чому питання в цій темі?  (_19)
Є ж тема, в якій завди просили висновки - Питання про наявність висновків НДЕКЦ
Та і на Цивіліан я викладував висновок давним-давно, ще у 2012-му... Інша справа, що викладений був на свиноруському Радикалі, тому "пішов в гори".
Поновив тільки що ТИЦЬ
9
« Остання відповідь від vobler 05 Травня 2026, 21:31:17 »
Вітаю
10
« Остання відповідь від wildss 05 Травня 2026, 18:02:06 »
Вітаю!  {con}
Сторінок: [1] 2 3 ... 10