Можна їх годувати гіпоалергеними холістіками?
Слухай, давай до мене, на виховання...
Я скажу наступне. Такс, дорослий, приблизно 8-10 років. Домашній. Подарований племінниці, жив у її бабусі, бабусі не стало - живе у мами й тата дівчинки.
Звуть Батман, чи Батя. Їжа домашня, кашки та усякі, трохи корму, якісь сушені фіглі-міглі.
Тиждень прожив у мене. Зранку в гараж, ввечері додому.
Результат - почав відкликатись на ім'я Кардан-Батман (робота автослюсарів місцевого СТО), коти обходять лінію де стоїть мій гараж за три-чотири лінії, навчився ловити крис та мишей - у нас їх багато - та із задоволенням їх жере, вполював кілька горобців, з'їв дохлу сойку.
Чудово полює на ящурок і ковтає їх, з'явились перші спроби потоваришувати із місцевими сичиками - у нас їх декілька живе.
Підгрунтя - крис ловить, але усіх не зжирає, приносить у певне місце, звідти їх забирали сичики.
Навчу ловити та жерти крис, мишей, ящурок; нормально спати під звуки увімкнених болгарки, пилососа будівельного, стрічкової пили, електрорубанка, компресора - усе це увімкнене відразу. Навчу повідомляти власнику гавкотінням про те, що треба закривати двері тому що на СТО почали фарбувати і скоро вонятиме. Навчу спати на стружках з під ручного рубанку - нафіг оті підстілки, то дівчаче... Навчу їсти тараньку, пива пити не навчу, послуги ветеринарів-наркологів дуже дорогі.