Автор Тема: Колекція  (Прочитано 653 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Chudjako

• Гість
Колекція
« : 16 Січня 2012, 10:32:39 »
Назбирав за рік. Спочатку думав брати все підряд, потім зрозумів, що мої фінансові можливості не безмежні.
Зараз збираю по стилях ( танто, фінка, стилет, мачете) і по сталях. Хочу купити щось з Р6М5 і VG10.
Можете підказати з якої сталі радянський ніж для полювання (четвертий зправа).

Фото НЕМОЖУ вставити так, щоб було видно зразу, прощу модератора підправити ссилку.

По размещению фото в теме читаем здесь: http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=6984.0
« Останнє редагування: 16 Січня 2012, 10:52:53 від Vadok »

Chudjako

• Гість
Re: Колекція
« Reply #1 : 16 Січня 2012, 11:02:08 »
Перерахую зліва направо:

1. Бук Каала 151 (S30V (_3))
2. Якийсь штик 2 світової.
3. Саморобна копія Шайтана скелетного (метальний). Може бути ХО  ((
4. Проста китайська фінка (сталь погана).
5. Китайська копія Екстрема Ратіо Немезіс (механізм довелось ремонтувати-паяти палочку до коромисла, але взагальному норм, сталь нормальна, написано, що N690, але я думаю, це неправда).
6.Ніж Grand Way 2286 EW - якість висока, він в Грандвея з вищої цінової категорії (40$), монтаж хороший, сталь хороша (440С), ножни хороші.
7. Китайська копія Екстрема Ратіо Кол Мошін- сталь норм (написано N690), хоча ударна в"язкість недуже (як для тактичного ножа, ними ж проводяться неделікатні роботи), особливо якщо врахувати що N690 легірована Кобальтом, а він підвищює ударну в"язкість - це доводить, що сталь не N690, але нормальна. Ручка гумова, спочатку трималась, тепер трохи ковзає по ручці. Ножни нормальні.
Думаю він ХО, купив в Інтернеті.
8. Радянський ніж для полювання-сталь супер (_3), незнаю яка, але ржавіюча, ніж супер, монтаж супер, зручний, але він ХО  {angry} .
9.Саморобний ніж Каратель - Каратель прийнятий на озброєння спецпідрозділів МВС РФ, в роботі ДУЖЕ незручний, але він створений не для роботи... O0 (ним тільки терористів різати). Специфічний ніж.В мене вийшло щось середнє між Карателем і Антитерором- Каратель пузатіший. Він ХО.
10. Просто саморобний ніж.
11. Саморобна копія Венома Екстрема Ратіо.
12. Кинжал Витязь ручна робота.
13.Стилет великий ручна робота.