Автор Тема: Відновлення сталевого дружбана  (Прочитано 578 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Николай-2

• Эксперт
  • Розташування: г. Киев
Відновлення сталевого дружбана
« : 18 Січня 2026, 13:50:25 »
Коли ще воював, подарували мені гарного ножа від "Gerber". Складник мені дуже сподобався, і він дійсно ліг в руку. Але.....тяжке життя підірвало його здоров'я. Довго він лежав болізний і всіма забутий, доки не знашовся добрий лікар Сергій Пунтус, який дав йому другий шанс. Спочатку (після лікування) він знов повернувся до війська, вже в кішенях мого сина, але потім все-ж повернувся до мене.
Отже дивимось:
https://youtu.be/MjpOlxu0lRk

Offline Gesandt

• Об7459б1бО
  • Эксперт
  • Розташування: Кривий Ріг
  • ми завжди будемо там
Re: Відновлення сталевого дружбана
« Reply #1 : 19 Березня 2026, 10:08:45 »
дуже приємно, що ніж працював у тих руках.
а от відео, якщо на мене, то малоінформативне.  краще б фоточки виклав з описом, до, в процесі, та після, з поясненням.
Самотній Незкінченний Шлях

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
« Reply #2 : 19 Березня 2026, 15:59:02 »
Переношу у відповідний розділ, бо Gerber аж ніяк не авторський ніж, навіть після апгрейду.
І дійсно, пояснили б що саме Сергій зробив. Знаючи його дотошність підозрюю, що заміною накладок справа не обмежилась. А на відео явно видно лише нові накладки.  {sm} Схоже що титанові.
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline Николай-2

• Эксперт
  • Розташування: г. Киев
« Reply #3 : Вчора в 20:32:51 »
Краще, якщо Сергій сам відпишеться. Бо я в цьому процесі участі геть не приймав..... (( Знаю достименно, що накладка зроблена з титану і замість шайб на осі леза, зараз встановлені підшипники. Для мене головне що ніж отримав друге життя і зараз (син мені його повернув) постійно зі мною.....Гарний помічник, що на дачі, що в місті.