Ножовий світ > Інші питання

Нож для закалывания свиньи: каким он должен быть?

<< < (18/18)

Romko:
Скрізь розбирають свиней по-своєму.  :) З того що мені довелось бачити, то в кінцевому результаті на щиті залишається шмат сала зі спини, ніг та боків, свиню ніби "розкривають" і по шматках носять. Спочатку вирізають з сала й шкіри ноги, потім ребра і відділяють їх від хребта, потім сам хребет, потім полядвицю і тд... Таким чином м'ясо до щита не торкається, контактує тільки шкіра. А тут навпаки - спочатку сало знімають, а потім тушку ділять.

Паганель:
 Romko +1. У нас теж так само.

Fes:

--- Цитата: Барбарис від 30 Жовтень 2017, 15:33:53 ---..свинка щось передчувала..
--- End quote ---
Свині за інтелектом вище мавп та собак - недарма багато людей тримають їх як домашніх улюбленців..

--- Цитата: Барбарис від 30 Жовтень 2017, 15:33:53 ---Швайка зашла як в гарячий ніж в тепле масло..
--- End quote ---
Подивишся на це - й хочеться стати вегетаріанцем..
Але м'ясо дуже полюбляю - цугцванг...

dkarpov:
2 Fes
Це вирішується за методою старого радянського анекдоту про корейця-прикордонника та його собаку.
Алгоритм такий: сідаєш за стіл, пронизливо дивишся на стейк й з зусиллям волі кажеш йому (стейку): "Ти буряк!"

Shveik:
Порося-порося, наречеся лосося  {monk}  {))}

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version