Ножовий світ > Кухня

О правильной работе ножом на кухне

<< < (2/6) > >>

vSpica:
Широкий клинок с пяткой вместо упора может провернуться в жирной руке. Тонкий клинок - не имеет смысла прикладывать силу.
Из легального для таких задач остается только короткий крепыш с упором. {23}

sturkin30:
Для каких задач? Разделки курицы? http://shun.kaiusaltd.com/knives/knife/wasabi-black-deba, http://shun.kaiusaltd.com/knives/knife/classic-vegetable-cleaver, http://shun.kaiusaltd.com/knives/knife/blue-menkiri

Курінний:
Як то кажуть--з дуру можна і йух зламати...Не бачу необхідності утика на ножі для кухні.Ну може з міліметрів три  {dr}.А як же тоді японці---вони ідіоти?Хіба що на філейнику  потрібен-хоча дивився як тіж японці знімають філе не філейними ножами і доволі вправно(не знаю як називаються такі ножі  {sm})-схоже на великий столярний косяк.Так що таки руки в знайомого трохи нетого.....та і фін --таки не кухонник(хоча і сокирою можна різати  :D).Таке моє імхо. =)

Uliss:
Ты бы еще марсианцев сюда притулил.  {))} Какое отношение имеют японские профи к нашим не-профи?

--- Цитата: vSpica від 23 Грудень 2012, 14:23:56 ---Из легального

--- End quote ---
Бывают нелегальные кухонники?! {_07}

papay:
Есть мнение что большинство порезов на кухне сделано тупыми ножами,приходится сильнее давить чтобы разрезать и пальцы таки могут на клинок соскочить.Нужен не упор а культура пользования ножом.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version