Ножовий світ > Кухня

ніж, який живе на кухні.

(1/31) > >>

Lan:
тобто, просте питання.
поділіться (краще з фото) в кого скільки і які ножі "живуть" на кухні.
чи помічені якісь особливості щодо них (сталі, больстери, руків"я)?
як часто їх доводиться гострити? чим?
адже там ножі працюють відповідно до свого пр"ямого призначення щодня.

xsol:
Хех. Я в себе на кухні користуюсь набором Berghoff (чи якось так). Реально користую тільки середній ніж на см 12 лезо, і ножиці. Більше практично нічого не потрібно, але я, як колишній лінивий бідний студент, так дуже нічого і не готую :) Ножі тонкі і ріжуть досить непогано, на руківях - пластик на заклепках. В батьків - набір з 7 штук із гордим написом Solingen, товщина - десь 3 мм, користуються практично всі, але два менші - частіше. Мама постійно користується маленьким вітчизняним (лезо - десь 6-8 см). Таким легко чистити овочі. Ще є ніж для сиру.

Jericho:
Так как на кухне я чаще всего нарезаю, «только», хлеб, то себе я взял вот такой VinZer 1,14116X50CrMo V15

Он у меня уже 6 мес. Еще ни разу не точеный.
Остальные 4-5 шт. – совковые кухонные.

Lan:
нарешті поставив софт, щоб привести фотки до прийнятних в інтернеті розмірів :-)

отже, на кухні живуть:
найпопулярніший цей -


і додатковий -

сталь - клапан.
робили на замовлення на місцевму підприємтві.
користуюся роками, коли сточуються - замовляю нові.

власне, тему відкрив, щоб знайти "ідеальну форму і матеріал" кухонного ножа (основного).

Владимир:
Рекомендую ножи константиновского завода "Спутник"- поддержим отеч. производителя:-)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version