Автор Тема: Сильне ім'я Надія  (Прочитано 2348 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Fes

  • Администратор
  • Эксперт
  • *****
  • Повідомлень: 37762
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
Сильне ім'я Надія
« : 11 Червня 2016, 10:20:01 »
Варто почитати
Сильне ім'я Надія
Багато цікавого...
"І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі…"

Offline leoyas

  • Слава Україні
  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 6948
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
Re: Сильне ім'я Надія
« Reply #1 : 12 Червня 2016, 02:22:19 »
Інколи Надія претворюється на Надєжду і говорить вустами хуйла. І тоді стає нохєру якою була надія, котра стала не твоєю надєждою...
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Fes

  • Администратор
  • Эксперт
  • *****
  • Повідомлень: 37762
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
Re: Сильне ім'я Надія
« Reply #2 : 12 Червня 2016, 06:13:40 »
Та я не про це - я про Ірак і жінку в армії
Наприклад
Цитувати
..Я не пам’ятаю і дня, щоб я чогось спиртного не вживала...
І ще
Цитувати
..зранку йде в душ голяка, на стоячий хуй полотенце кине і несе по всьому прольоту! «Смотри, Надюха, как еще могу!» Дивилася. І ржала, як і всі! Що ж ще робити?! :) Наче я не знаю, що стоячий хуй зранку посцяти хоче, а не поєбатися! :)...
Цитувати
..Ой, а это не заразно?! Я і охуєла! Та йоб твою мать! Ну ладно, ще порох із колючками переплутати. Але, щоб медсестра не знала, як пергідроль обпікає?!..
Цитувати
...якби мені хто до того сказав, що я зможу сходити в туалет в БТРі, де, крім мене, ще дев’ять хлопців їде!!! Сама б не повірила!
І т.д.
« Останнє редагування: 12 Червня 2016, 06:39:25 від Fes »
"І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі…"

Offline Nicola

  • Активный участник
  • ***
  • Повідомлень: 441
  • Розташування: Харків
    • mail.ru
Re: Сильне ім'я Надія
« Reply #3 : 12 Червня 2016, 08:56:19 »
Вона вже знайла собі наставників:
"Я готова учиться": Савченко рассказала, о чем обычно говорит с Порошенко на встречах http://obozrevatel.com/politics/04962-ya-gotova-uchitsya-savchenko-rasskazala-o-chem-obyichno-govorit-s-poroshenko-na-vstrechah.htm
Савченко заявила, що не зможе вивести людей на Майдан
Джерело: http://www.ednist.info/news/46668
С Россией лучше быть добрыми соседями, чем плохими братьями – Савченко
http://nbnews.com.ua/ru/news/182667/
Говори, Надю, говори. (Юрій Винничук)
На сайті Медведчука «Украінскій вибор» усі виголошені Надією постулати давно присутні.
Як з виделки виточити голку? Ніхто над цим не замислювався? Невже?
А як з кардана змайструвати шило? Теж не думали?
А з ломика?
От і я не думав. Хоча ми якраз чимось подібним займаємося уже роками, демонструючи свій невиліковний ідіотизм.
Я про депутатів нізвідки. Усіх цих парасюків, козаків, семенченків та інших витворів нашої бурхливої уяви. Ми поблажливо і навіть із симпатією стежимо за ними, за їхніми висловлюваннями і діями, а потім киваємо головами, що авжеж – не фахівці вони, прості, як дишло, але ще навчаться. Мовляв, молоді політики, їм треба набиратися досвіду. Хтось їх називає «святою простотою», хтось наївними.
Ось молодий політик одружився, і вже хутенько в нього беруть інтерв’ю, де він зі смаком розповідає історію свого кохання. Одні потім регочуть і крутять пальцями біля скроні, інші знову ж таки поблажливо кивають головами – нічого, ще навчиться.
А це все одно, що з виделки виточувати голку. Який сенс? Навіщо вибирати когось, хто повинен ще роками учитися навіть не на те, щоб розбиратися в законах, а бодай не молоти дурниць?
Ось і Олексій Гарань на «Українській Правді» пише: «На мою думку, можна говорити про певну політичну наївність Надії Савченко. Це не означає, що вона не зможе зорієнтуватися – гадаю, зрештою їй це вдасться... Савченко може вирости в політика, але це буде непросто. Їй доведеться багато працювати над собою, стримувати емоції, багато вчитися та лавірувати… У Надії ще все попереду…»
І знову: а навіщо робити політика з людини, яка не є ним? Вона може бути для нас героїнею, але політик з неї нікудишній. Ба більше. У чистоту її думок я, грішний, не вірю.
Заяви про невчасність змін до Конституції в судовій реформі – це нерозуміння нових законів чи підказка злих сил?
Далі полум’яна Надя називає двох донбаських пройдисвітів народними депутатами і закликає до перемовин, вийшовши з мінських домовленостей: «Захарченко і Плотницький можуть позиціонуватися, якщо так можна сказати, як народні депутати від ДНР і ЛНР. Я готова з ними так говорити».
Це знову нерозуміння ситуації? Нерозуміння того, що вони не є легітимними, що це маріонетки, влада яких тримається на російських грошах, танках і градах? І говорити, що спочатку росіяни повинні піти, а тоді, мовляв, треба почати з сепаратистами домовлятися – це повний абсурд. Абсурд в оцій другій частині: адже, коли росіяни підуть, то вся та наволоч, яку вони наплодили, чкурне за ними, аж закуриться. З ким тоді домовлятися?
А такі заяви про будь-які перемовини з сепаратистами означають одне: російської агресії на Донбасі нема. А є внутрішній конфлікт. І тут погляди нашої незламної Наді на диво збігаються із поглядами Азарова, опоблоку, Медведчука і лічно таварісча Путіна.
Цього чекає багато зацікавлених людей. Навіть на Заході, де багато кому хочеться, щоб санкції з Росії було знято. Бо навіщо продовжувати санкції проти країни, яка Богу духа винна? Вона ж не воює. Це ми між собою човпемося.
А відтак Донбас повертається в наше правове поле, війна завершена, але нам уже ніколи не бачити євроінтеграції, безвізового режиму і НАТО, бо не дозволить цього голос Донбасу.
А ось іще одна родзинка: Надія Савченко вважає, що в Україні необхідно провести позачергові парламентські вибори, аби «влити свіжу кров» в політику. «Українці заслуговують на кращий уряд, ніж той, який вони мають зараз».
Ну, це вже поза межами здорового глузду. Це якраз те, про що снять опоблок і Путін.
Я довго не висловлювався про Савченко, хоча від самого початку вона викликала в мене глибоку підозру. Зараз багато хто й сам бачить, чим вона дихає і на кого працює. А деякі наївні товариші все ще чекають, що з неї виросте політик, як з кабачка кавун.
Цікаво, що на сайті Медведчука «Украінскій вибор» усі виголошені Надею постулати давно присутні. Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні.
На запитання Ганапольського, чи не вважає вона, що її голосування проти позиції Порошенка є зрадою після того, що він для неї зробив, Надя відповіла, що своїм звільненням в першу чергу зобов’язана народові України, а не президенту. І, мовляв, дякувати Президентові нема за що.
Але за столом із Путіним сидів не народ України, а кум Путіна.http://glavcom.ua/columns/yuriyvinnichuk/govori-nadyu-govori-356196.html

Offline YVM

  • Эксперт
  • *******
  • Повідомлень: 2873
  • Розташування: Киев
Re: Сильне ім'я Надія
« Reply #4 : 12 Червня 2016, 10:03:25 »
...... Надя відповіла, що своїм звільненням в першу чергу зобов’язана народові України, а не президенту. І, мовляв, дякувати Президентові нема за що....
Ну да, Героя ей тоже народ присвоил и делегатом ПАСЕ народ избрал, без петиного одобрямса.
Петя наверное, уже шею свернул, пытаясь укусить локоть.

Offline Курінний

  • Старожил
  • ******
  • Повідомлень: 1910
  • Розташування: м.новомосковськ дніпропетровської області
  • національність-козак
Re: Сильне ім'я Надія
« Reply #5 : 12 Червня 2016, 13:13:22 »
....цікаво -наш народ стане ще дибільнішим-чи вже далі нікуди??? ....вже сотні таких проектів як надя-а все одно клюють люди..семенченкпи,яроші,білецькі,парасюки,майдан..скільки ще ?? кричали-ми кращі від кацапів...чим ? просто ми лише йдемо до рівня Рашки... коли сказав що ще побачимо хто така Надя-то зі мною перестали спілкуватись дехто зі знайомих... {no}....(до її повернення)....  про АТО мовчу.....   чув хтось казав з форумчан: знайомі при грошах,положенні казали-(перед і під час Майдану)-якщо нічого не зміниться-треба звалювати з країни,от і цікаво-звалили,хоч один ????
спочатку нас не помічають,потім з нами борються,а потім ми  перемагаємо!

сергей гавриш

  • Гість
Re: Сильне ім'я Надія
« Reply #6 : 27 Грудня 2016, 23:22:22 »
Вор на воре-вором погоняли! Под марочку АТО многие карманы набили!