Ножовий світ > Кухня

Потребую допомоги в дизайні ножа на кухню

<< < (13/13)

Nehai:
Креслення ножів є в Бібліотеці, от лише не пам'ятаю, чи там кухонники є...
Нашвидку пару тем:
http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=11741.0;all
http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=53900.0;all
На форумі є пошук  ;), ним багато чого знайти можна.
Ви б трохи детальнійше розписали...
Полоса термічена, чи сира, який саме ніж хочете зробити (шеф, універсал, філейник, сантоку, інший), чи є досвід у цьому і т.д.
Може б хтось щось і підказав конкретнійше. :)

Франтишек:
Nehai 
Дякую за допомогу.
Поки що сам у роздумах який ніж робити.Схиляюсь більше до універсального.Але були думки зробити,якщо це можливо,два овощних із цієї полоси.
Термічка і фінішна робота з ножем це вже друга справа.Поки що головне визначитися з розмірами.

Юрий:
1. Не рекомендую 65Г на кухонник.
2. Самый оптимальный вариант кухонника - http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=51812.msg882007#msg882007

Чертежа нет, но можно открыть фото в большем размере, приложить лист бумаги к монитору и обвести контур. Если не совсем получается рисовать.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version