Ножовий світ > Потрібна думка

прошу поради щодо ножа для нарізки рибної тушки на стейки

<< < (2/10) > >>

А.М.:
Ми тут , на вузькоспеціалізованному ножовому форумі, фахово говоримо про НОЖІ, чи про  всяку  китайсько-іспансько-бразильську фігню на зразок вікінго-арки-трамонтіно ? Якщо Ви про Арко, то таки дійсно,  він не для того зроблений щоб ним коропа поперек різати, він зроблений щоб  продати "пересічним користувачам", які помідори не ріжуть, а передавлюють.

novak:
А.М., а що за клинок на Вашому ножі, про який Ви згадували? Сталь, майстер?
Я б навіть подумав про купівлю, бо для мене такі характеристики виглядають як диво.

А.М.:
Я  впевнений, що таку роботу зробить любий ніж твердістю 60-61 з Х12МФ, шх-15 і т.д.

novak:
А.М., давайте я уточню ради цікавості.
"Таку роботу" - це Ви маєте на увазі, що клинок із заточкою 25 градусів переріже поперек хребта коропа вагою біля 4 кг декілька десятків разів і "ні краплі не затупиться"?  {dr}
Ну і ще: яке зведення?

Big Ben:
BigWolf-у замовив сокирку з 40х13 з зведенням 0,3 саме для цих потуг-товстолоба на 10 кг чи калкана на 3-4 кг на стейки.Рекомендую!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version