Так, особисто для
novak По-перше. Як Вам жити, що Вам робити по житті, кого куди виставляти і як потім з цим спати - мені, м’яко кажучи... не до цього.
По друге - щодо участі в конкурсі. Особисто Ви можете взяти будь-яку роботу, хоть Ловлеса, хоть Рассела, хоть Челсі Міллер, Стерха, ЛОМа, Спайдерко, Керш, що завгодно. І подати її як свою. Рівень розумових здібностей і особистої відповідальності правилами конкурса (-ів) не регламентуються.
По третє. Якщо Вам цікаво поговорити, що таке "ніж власного виготовлення" - створюйте окрему тему (або реанімуйте одну з існуючих) - і там задавайте будь-які питання. Регламент подачі робіт
на цей конкурс було описано перед його початком. Якщо ви щось не так думали, чи не зрозуміли, чи ще щось в такому дусі - це ваші проблеми.
По четверте. Ще одне повідомлення в такому дусі
Чому не відповідаєте на запитання пане повчальник?
великоповчальник
Сміливість знайдете, чи просто забаните за те, що не сприйняв Вашу рекомендацію
І можливість бездумно стукати по кнопках на сторінках цього форуму я в Вас відберу. Добре подумайте, перед тим, як писати наступне повідомлення. Без образ. Включайте голову. Не підліток вже.
І по-п’яте, востаннє. Для всіх.
Ніхто не буде змінювати в проведенні цього конкретного конкурсу -
НІЧОГО. Ніяких: "а давайте так, а може так, а чого в того так, а той мені піську показував."
Не хочете приймати участь, вважаєте умови несправедливими, вважаєте конкурсантів нечесними а ножі не саморобними - створюйте власний конкурс, з власними умовами, і там придумуйте хоч що захочете. По мірі своїх можливостей особисто я з радістю допоможу.
На цьому крапка. Честь маю