Ножовий світ > Ніж

М'ясницькі і обвалочні ножі

(1/51) > >>

Лука:
  Файно запрошую в тему.  =)

zlody:
Выбирать можно что угодно, но покупатель голосует кошельком.
Был на на двух крупных фермерских хозяйствах (колбасных) на обеих обвальщики работаю ножами F.Dick.
По случаю стырил себе мусат этой фирмы.
Ножей ручной работы там не видел.  :(

Uliss:
На виробництві хендмейд не потрібен, там ножі - витратний матеріал, 2шт в тиждень мінімум. F.Dick та Eicker - оптимальний вибір.

Сытник Дмитрий:
Uliss,  {aaa} два штукі
Обвалюємо сугубо свинячі оолови.
Працюємо polkars інших не дають, ніж в середньому живе місяць, в обвалювальника їх від трьох до пяти. Гострю ножі на бригаду я, два рази в зміну. Приблизно 22 градуси, в нуль, на стрічці 240, ще на войлоку з пастою бува проходжусь. Якщо  є точілка bobet,   обвалка перетворюється на свято,  бо з просто мусатом рукі зранку німіють і  стількі скількі хош не наріжеш.
За раз гострю до дватцяти ножів часу 15 хвилин, на все про все, і це ножі для роботи для себе і     колег, 
Забави з серьозним обличчам коло заточних систем  сприймаю як на гру в пісочниці

Uliss:
У нас так само гострять, тільки кожен сам собі. Голови - то окрема справа.
Полкарс трохи не дотягує до німців, хоча жиловочні ножі їхні, бо німці через розмір надто дорогі.))) А "десятка" - два ножі на тиждень на свинях. "П"ятнадцятки" на коровах/конях на довше вистачає. На обрізних напівтушах одного й на пару місяців вистачить, бо по кістці не човгає.)))

--- Цитата: Сытник Дмитрий від 22 Листопад 2019, 18:24:39 ---Забави з серьозним обличчам коло заточних систем  сприймаю як на гру в пісочниці
--- End quote ---
Ну, то таке хоббі, чим би людина не тішилась...)))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version