Усім доброго. Черговий приступ хвороби не заставив себе довго чекати. Ось результат:

Артикул: 5167 TC
Цена (розн.): экв. 9.5 y.e.
Общая длина, мм: 205
Длина рукояти, мм: 115
Материал лезвия: 440 C
Твёрдость стали: 48-56 HRC
Материал рукояти: пластик
Материал чехла: нет
Давненько хотілось собі ножа для носіння в кишені на кожен день, щоб відкривався однією рукою та з кліпсою. Довго я роздивлявся цей дівайс і нарешті зробив рішучій крок уперед (без допомоги ззаду) і купив.
Ось мої фото:

Скажу прямо, недовіра до цієї контори в мене була велика, але коли покористувався ним пару днів і зробив вихід на шашлик, недовіра поступово зменшилась.
Загальна конструкція сподобалась: насічка рівномірна, як на лезі так і на пружині, спуски ввігнуті, рівні, симетричні, зведений в 0,4 мм, слюсарка леза на висоті. Заточений до бриття. При відкриванні закриванні характерний щолчок, як у Віксів. Кліпса тугенька. Відкривається доволі легко. Ніж легкий, кишеню не відтягує.
Дефектів збірки не виявив, все якісно підігнано, щілини відсутні, все рівненько, гарненько.
Не сподобалось: дуже невеликий поперечний люфт леза, на лезі був невеликий замін - переточив. ВСЕ.
Ніж мені сподобався тай гроші свої він виправдовує (придбав за 70 грн.). Здається вчаться китайці дуже швидко.