Автор Тема: Як зайти на іо.ua?  (Прочитано 1335 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
Як зайти на іо.ua?
« : 27 Серпня 2016, 21:57:52 »
Дядьки, поясніть хто-небуть, як заходити на той іо? У мене з ним відносини не склалися ще шість років тому, от і зараз знову {not}

Я зареєструвався, створив свій сайт, спробував загружати туди фото, викладати їх на форум, розібрався як/що/куди. Але!!! Як тепер на нього знову заходити? Кнопки "вхід" не існує, запиту "логін-пароль" немає.  (_19)
У мене ступор {_18}
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline PSE

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Київ
Re: Як зайти на іо.ua?
« Reply #1 : 27 Серпня 2016, 22:10:29 »
http://io.ua/ -> Редактор ( праворуч)-> Логін і пароль  8-)

Або так -> назва власного сайту ( http://spy-sk.io.ua/ , наприклад) -> вход (праворуч)

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #2 : 28 Серпня 2016, 00:11:41 »
Дякую, зрозумів!!! (__3)
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
« Reply #3 : 28 Серпня 2016, 02:55:50 »
Кстати у ИО есть хорошая особенность, если загружать фото ночью (когда небольшой траффик загрузка на сайт) и через нормальный инет, то коды для вставки фото отличаются на одну цифру в порядке возрастания.
Я обычно загрузив фото делаю код для одного фото, потом копирую его в нужном числе и просто меняю последние цифры в кодах.