Автор Тема: Допоможіть розібратись  (Прочитано 2441 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

baun2

• Гість
Допоможіть розібратись
« : 03 Березня 2015, 20:37:34 »
Доброго дня! Потрапив до мене випадково ось такий ніж.

Відверто кажучи, не відразу зрозумів, як відкривати. Гадаю - ніж радянських часів, заточений з однієї сторони (на зрізі леза утворився б напівмісяць). Зроблений неохайно, хоча коштував 3 руб (на той час - недешевий).
Думаю, що якийсь спецніж. Але, якщо хтось володіє детальнішою інформацією - прошу поділитись. Завчасно дякую!

Offline Timyr

• Старожил
  • Розташування: Черноморское.
Re: Допоможіть розібратись
« Reply #1 : 03 Березня 2015, 20:45:13 »
 :D Был у меня такой, с малиновыми накладками и без открывашки. Продавался в магазине "рыболов-охотник", позиционировался как нож для чистки и разделки рыбы.  На мой взгляд, система довольно интересная и надёжная. Мой ножик у меня спёрли, значит кому-то приглянулся. {23}
О вспомнил, им масло на хлеб намазывать получалось ну ооочень красиво, "серрейтором".
Мои работы: http://www.knife.com.ua/forum/index.php?board=740.0
Здесь можно оставить отзыв обо мне: http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=36055.0

baun2

• Гість
« Reply #2 : 03 Березня 2015, 21:04:24 »
Дякую! А я втой бік навіть і не подумав  {dr}. Знімати луску "серейтором" , напевне, справді зручно. А от якість виконання мого ножа низька. Присутній поздовжній та поперечний люфт. Хоча зовні він не виглядає "убитим". Про заточку я промовчу  :)

Offline Zaporozhec

• Активный участник
  • Розташування: Житомир
« Reply #3 : 03 Березня 2015, 21:23:43 »
Симферопольский завод "Сельхоздеталь".
http://popgun.ru/viewtopic.php?f=37&t=134590&start=5400
4-й пост. (__3)

Offline lenpeh

• Старожил
  • Розташування: г.Сумы
« Reply #4 : 03 Березня 2015, 21:39:33 »
Нож рыбака, производителя уже указали. Весьма надежная и довольно неплохая вещь, как за свою цену. Я его сначала тоже не понял, потом "расплямкал". Одна сторона плоская, а вторая линза - великолепно {_11}. Если добавить еще, не серейтор, нет, а зубцы для чистки рыбы - получается хорошая штука, но исполнение совковское. Подарили (виртуально, по тел.) такой же, осталось забрать и  (__3) (__3) (__3) с товарищем.

baun2

• Гість
« Reply #5 : 03 Березня 2015, 22:20:19 »
Всім дякую за вичерпну відповідь.

Odezza

• Гість
« Reply #6 : 04 Березня 2015, 19:54:58 »
Камраде! Пропоную Вам "загнати" цей ніж по "спекулятивній" ціні. 8-)
Не мені, у мене такий є. Тим паче, що наведена вище ссилка веде на мій пост. А комусь з любителів совітських ножиків. При долярі в 8 гривень, такий ніж забирали більше ніж за 100 гривень. Звісно, ціна на ніж не вирісла, разом з доларом, але усе ж таки...

baun2

• Гість
« Reply #7 : 10 Березня 2015, 20:24:12 »
"Такая корова нужна самому"...хоч і не дуже.  А раптом гігантська риба, а я без ножа  {))}