Дядьки не ругайтеся, я Вас прошу. Ви всі праві й неправі одночасно. Як би не було але знівелювати жоден з компонентів не вдасться. Я виглядаю смішно

, але прошу Вас, не ругайтеся, ця ругань не варта того часу, що ви на неї витрачаєте.
Пам'ятаєте битви дворічної давнини? Хто виграв? Багато ваших клієнтів перебігло з табору в табір? Багато кожен з Вас втратив клієнтів? А багато набув?
Не робіть цього, будь ласка. Кожен з вас шикарний Майстер. У кожного з Вас своя клієнтура і вона не перетнеться ніколи і не перебіжить ніколи з табору в табір.
Ми займалися однією справою, ми займаємося однією справою. Кожен з нас виріс, відбувся, почав заробляти на своїй справі непогані гроші. І при цьому ми не заважаємо один одному, у кожного з нас є своя ніша. І вона нікуди не дінеться, що б ми не говорили один про одного. Були моменти, коли особисто я починав свари, починав показувати пальцем, тому залишу за собою право розпочати примирення і запропонувати таку тему(я в ній впевнився):
можна хоч глотки один одному поперегризати, але клієнтури в жодного з нас від того ані збільшиться, ані зменшиться!.
Хай як я не буду виглядати, але цей спіч зрів довго і ця безперспективна свара прискорила його вихід у світ.
Будь-ласка, забудьмо старі безглузді свари.
МИ ВСІ СТАЛИ КРАЩІ І ЖОДЕН З НАС НІКОЛИ НЕ СТАВ У ІНШОГО НА ШЛЯХУ. НАМ НЕМАЄ ЧОГО ДІЛИТИ!