Доброго дня, панове

Поки ще сиджу вдома - є час погратись з фотками. Камеру так і не купив (і не факт, що в найближчому майбутньому куплю), але спробував сфотографувати на телефон. Дякую Сергію
Jericho, що підказав за программу Open Camera. В ній можна накрутити всі налаштування, а не покладатись на штучний інтелект

.
Отже, ножик перший. Колись в давні часи побачив такий ножик в магазині. Коштував він якисхось зовсім нездорових (і, звичайно, відсутніх в підлітка

) грошей, але став одним із перших, які захотілося зробити. Ну, як зробити, намалювати, я ж ножі не роблю

. Але малював малюнок і накладав накладки - я

. Зараз таким самим працює мій батько, каже - номально. Козенят розбирати - саме те

На цьому - N690. Розміри клинка 97*28*4. Загальна довжина - 222мм.

Другий ножик - робив чисто для себе. Верніше спуски робив інший хлопака, але на полосі. Вже форму руків’я я задавав сам. Тож можна сказати, що на 30% я ножороб

Все надіюсь встигнути на весняні грибочки у вінницькі ліси. Буду як Мауглі розсікати з ножем на шиї

.
Сталька - кована 95х18. Гарно затермічена, тож на невибагливій кухні показує себе досить добре. Подібних штук 20 розійшлося по родичам/друзям. Навіть продалось пару наборів. Це був останній самий маленький бланк - а я як той чоботар без чобіт

. От тепер з чоботами
Клинок - 23*86*2. Загальна довжина - 200мм.

Ну і кіт

Я знаю, як тут (та й взагалі скрізь) люблять фото котів

. Але фотка вийшла справді прикольна (здається). Ніч. Я будую лайтбокс. Виставив світло. Приніс ножики. І тут цей волохань заліз в коробку, і ніяк його звідти не міг вигнати. Волосин мені позалишав на фоні, які я лиш на фото побачив )). До того ж після спроб попросити "помічника" йти спати - він образився.
От і результат. Уткнувся мордою в стіну

. Відзеркалення я не домальовував - так саме вийшло.

А до цього нормальний такий був. Мадель прям

Отака була ніч