Приєднуюсь до всіх , до речі я теж ще працюю....
Друзі однодумці, перед тим як поздоровити Вас, хтілося б сказати, мені було дуже приємно спілкуватись з Вами на протязі всього2006 року, не збрешу, як що скажу, що цей сайт був для мене втіхою та відрадою, а Ви , шановне панство, стали мені як брати, яких я ніколи не бачив, не всіх звичайно, але :-D ! Одже, як своїм рідним, від щирого серця бажаю найкращіх моментів в житті, які тільки можуть трапитись з людиною. Бажаю також, щоб смута та горе минали Вас, люди ставились до Вас так як написано у Святому Писанії, як до себе. Щоб ті покидьки, які живуть не за справедливісттю отримали своє, а ми були цьому свідками! Щоб ви набували мужньості, розуму, добробуту, духовних цінностей та любові! Звичайно ж , таких ножів, щоб рубали цвяхи, а після цього розрізали падаючий волос, не ржавіли та коштували гривень 50 :shock: :o !!!( якби ж то воно так і було) А продаватись вони мають тількина цьому сайті, рідній сторінкі Українського любителя ножів, та тільки достойним людям, якими і є користувачі НОЖИКу!
З наступаючим Вас новим роком!
Завжди ваш Bizzy