Автор Тема: малюк з 95Х18  (Прочитано 806 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
малюк з 95Х18
« : 03 Жовтня 2017, 09:19:18 »
Давно перекидався з місця на місце невеличкий і невибагливий клиночок з 95х18, який я придбав тут, на форумі. І, нарешті, поруч із ним опинився шматок березової сувелі, отриманий теж давно, як бонус, і я вирішив їх з"єднати у одне ціле ))
Ну і вийшов такий собі невеличкий ножик до лісу, по гриби там чи ін. незначних задач.
Клинок 76 мм довжиною, 2.6 мм товщини, зведений в 0.2 мм.
Руків"я 110 мм: березова сувель, титан, чорна фібра (яка чомусь пустила підтьоки), під тунговою олією. Спочатку зробив форму руків"я "юбкою" як на форумному ножі, але не сподобалося як лежить в руці, тому переробив а-ля Розеллі Карпентер, під свою руку.
Ніж виставив не для критики чи подібного обговорення, недоліки і сам бачу.
Просто він мені сподобався теплотою сувелі, зручними формами руків"я.
І ще він дуже легкий, 79 грамів.

Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!

Offline Вишняк

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Киев
Re: малюк з 95Х18
« Reply #1 : 03 Жовтня 2017, 09:56:26 »
Там есть место вокруг клинка и на тыльнике, что бы сделать полноценную бочку. Сейчас, толстовато, не симметрично и не очень красиво.

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
Re: малюк з 95Х18
« Reply #2 : 03 Жовтня 2017, 10:04:26 »
Вишняк, там дійсно спочатку було місце зробити бочку і я навіть почав її робити, а потім згадав про форму руків"я в Карпентера Розеллі і почав обточувати щось подібне під свою руку. Мені сподобалося. Дуже зручно.
Не симетрично, бо під праву руку. Не товстувато для моєї руки.  8-)
Не красиво... ну такої мети як краса і не мав. А руків"я Карпентера багато людей презирливо називають "обмилком". Але ж зручність його від цього не зменшується.  ;)
Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!