Автор Тема: Питання знавцям.  (Прочитано 252 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kirill66

• Активный участник
  • Розташування: Донецк-Краматорск
  • Слушать и слышать вещи разные.
Питання знавцям.
« : 20 Квітня 2023, 19:58:00 »
Хлопці, добрий вечір. Таке питання тим хто розуміється на комп'ютерах. Останні два тижні в мене на екрані з'являється така табличка. І що цікаво, вона згодом з'являється все частіше і частіше. Якщо я попрацюю на комп'ютері три години, то під кінець третьої години вона з'являтиметься кожні дві-три хвилини. Може хтось підкаже що це? Або як дізнатися, що це? На комп'ютері у мене 7-максимальна.Міняти на 10 Вінду не бачу сенсу, тому що у мене два ноути з 10. І ця 7 максимальна мене повністю влаштовує.Може, у кого було щось схоже?
"Трубка табака, выкуренная натощак в сырое и дождливое утро, составит быстрое и единственное лекарство от всех болезней".
"Наставления к сохранению здоровья".Англия.1613год.

Англичане говорят,приоритеты могут меняться от характера жены, породистости коня и качества трубки

Offline break

• Старожил
  • Розташування: Київ, передмістя
  • Поки сонце зiйде - роса очi виїсть(с)
Re: Питання знавцям.
« Reply #1 : 21 Квітня 2023, 00:16:31 »
З цього приводу пишуть -
Цитувати
Більшість антивірусних програм ідентифікує Idle.exe як зловмисне програмне забезпечення ................... Idle.exe не є необхідним для Windows і часто викликає проблеми. Idle.exe знаходиться у підпапках папки профілю користувача (загальним є C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Idle\ ). Відомі розміри файлів у Windows 10/11/7 становлять 839 680 байт (83% усіх випадків) або 829 952 байт.
Idle.exe не є основним файлом Windows. Програма не має видимого вікна. Програмне забезпечення використовує порти для підключення до або з локальної мережі чи Інтернету. Idle.exe здатний контролювати програми...................Програма запускається під час запуску Windows (див. розділ реєстру: MACHINE\User Shell Folders , TaskScheduler , Run ). Idle.exe здатний маніпулювати іншими програмами, записувати введення з клавіатури та миші та контролювати програми...............Idle.exe — це програма для редагування та запуску програм на Python, що означає Integrated DeveLopment Environment.
Тож варіант вирішення прроблеми - просканувати комп якимось антивірусом і на додачу прибрати з автозапуску Idle.exe.

Offline Kirill66

• Активный участник
  • Розташування: Донецк-Краматорск
  • Слушать и слышать вещи разные.
Re: Питання знавцям.
« Reply #2 : 21 Квітня 2023, 21:20:34 »
Дякую, але мені один підказав загуглити цю помилку. Я просто не здогадався скористатися Гуглом. Думав вже майстра викликати.
Коротше проблема у застарілих графічних драйверах. Треба їх просто перевстановити вручну на свіжіші та все.
"Трубка табака, выкуренная натощак в сырое и дождливое утро, составит быстрое и единственное лекарство от всех болезней".
"Наставления к сохранению здоровья".Англия.1613год.

Англичане говорят,приоритеты могут меняться от характера жены, породистости коня и качества трубки