Автор Тема: Раз "ГУЦУЛ"  (Прочитано 7226 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Грааль

• Гість
Re: Раз "ГУЦУЛ"
« Reply #25 : 26 Січня 2010, 15:29:41 »
Хороший клинок! очень нравится в ножах простота, а формы у этого клинка просто супер. очень люблю подобные ножи))).

Offline Бойко

• Эксперт
  • Розташування: м. Суми
  • Я український націоналіст і пишаюсь цим
« Reply #26 : 26 Січня 2010, 15:54:05 »
 {cli}
Єдине - я б ручку трохи товщу робив.
А шов вдвічі рідше може бути трохи забагато - 1,5 імхо.
Можу подивитись чорну міліметрову плетену нейлонку (на взуттєвій фабриці беруть) купляв по 20 копійок метр, було це давненько.
З щитом, або на щиті.

Вячеслав

• Гість
« Reply #27 : 26 Січня 2010, 18:49:23 »
Додам зауваження, раз для Карпат робилось.  :D
Зелена рукоятка не практична влітку в Карпатах. Мав один ножик -  фолдер, з зеленою рукояткою. Та ну його нафіг з собою на природу брати! Його в траві не видно зовсім. Випустив з руки, відвлолікся де впав, і шукай його по траві.  Цьому ножеві обов"язково темляк яскравий потрібно - щоб одразу в очі кидався на фоні зеленої трави. Спасає, що клинок в нього полірований, вже легше шукати. Тому не люблю зелені рукоятки на ножах.
ИМХО.
Все інше - сподобалось.

vasser

• Гість
« Reply #28 : 26 Січня 2010, 18:58:11 »
Я категорически против темляков в походах {_17}. Они вечно за чтото цепляются и мешают. А второй будет с черной. 8-)

Offline Serega2009

• Бывалый
  • Розташування: Київ
« Reply #29 : 26 Січня 2010, 19:45:58 »
Очень понравился нож! {_11}

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
  • Розташування: Рівне
« Reply #30 : 27 Січня 2010, 08:28:56 »
Классный нож. Зеленая рукоять текстурой мне напомнила мои детские варежки )). Очень качественная слесарка, ну просто супер! Хотя вогнутые спуски, как по мне, минус. Красную мочалку я бы не ставил, без нее лучше, по-моему.
Нитки тоненькие к таким серьезным ножнам это просто пощечина, извините, но это мое мнение. +Желтые клепки на ножнах не в тему.
Голова носорога придает ножу художественный образ, а лезвие, зоб и сквозная удочка гарантируют оптимальное распределение веса