Двигло прийдеться нове купляти в штатах. Сьогодні дали розклад: юзаний але "нормальний" двигун 500-600 баксив , доставка до "нашої" людини 150-200, його розборка , пакування та відправка ще 600, доставка сюди ще 500. Але купляти "нормальний" а потім його робити

Хто знає що там, ніхто гарантій не дасть, тим більше що я купляю двигун, потім він попадає до того дядька. Все тримається на довірі, а ризикувати 1500 баксів

Вирішив купляти новий 1200 баксів без голови й навісів, а далі все так само вийде на 800 баксів дорожче, але двигло нове. Я кончусь з такими розтратами, я сподівався що рідний двигун не зовсім ушатаний, але, як виявилось , марно. Коробка автомат коштуе 350 баксів, доставка 100, плюс сюди ще 300. Але коробка почекає, моя більш менш.
Сьогодні ходив дивився як його відшкрябують від сорока п'ятирічного нальоту

Це пісець, я такого ще не бачив: битий з усіх боків, ще за американців, варено криво, рихтовка, ну я не рихтовщик але зробив би краще, шпаклівки кругом в палець, все що не дотягнули металом - нашпаклювали. Кузов так само був фарбований тричі, перший колір зеленоболотний, другий червоний, третій чорний. Є місця де дирки запаяні міддю, в інших латунню

Як же ж треба було його не любити...