Щось я не можу зловити хід твоїх думок. Загальновизнано, що Д-2 від будь-якої фабрики чи заводу програє Д-2 у виконанні Дозьє, ну й зрозуміло, Дозьє - не фабрика. Виходить, що Дозьє не можна використовувати, як учасника тестів? Якщо ніж з Х12МФ у виконанні Колі з водокачки бере участь у тесті, то так і пишуть: Х12МФ від Колі з водокачки і це означає лише те, що написано і "РВЛ від Гошовського" означатиме:- РВЛ від Гошовського. До чого тут фабрика?
Фабрика при тому,що почався спор,що краще моноліт,чи дамаск,а ножі на тестах з закалкою від різних виробників ні про що не говорять
Що стосується Д-2 Дозієра,давай почнем з того,ким визнано?де проводились тести?де це написано,окрім думок вслух Васі каліфорнійського.Так,це дуже відомий,і знаменитий майстер з продуктом,який має стабільну якість,але говорити що його ТО найкраще,думаю немає підстав,принаймі я не чув про масові тести,ти можеш уявити скільки людей в світі працює з Д-2,і жоден би не відмовився провести тест з Дозієром,так як всі розуміють,що нічим не ризикують,в разі поразки можна з"їхати на авторитет опонента,а у випадку везіння стати дуже відомим.
Тут люди сприймають тести,як піаркомпанію,і не більше.
Що стосується РВЛ від мене,то цей ніж може говорити тільки за моєТО,а не за саму сталь,і порівняння мого ножа з цієї сталі з ножом із дамаску нічого не покаже, не залежно,виграє він,чи програє,так ,як я не маю жодного права представляти виробника.
Моя думка