То Cova
Думаю, якщо тут почуться ще й придирки до слів (хоча вони вже й так почалися), то тема розростеться до кількадесяти сторінок... Думаю, ми з Вами обоє достатньо дорослі й розумні люди, щоб крім назви теми звертати увагу ще й на зміст її стартового повідомлення.
Щодо підтвердження кидалова - повторюся (все одно вже придираємося до цього слова) - навряд чи людина в здоровому глузді після такого обговорення не виконала б обіцянку. Чи Ви вважаєте інакше?
Ну а щодо кидалова у глобальному розумінні (тут уже багато говорилося про людяність та людські цінності) - то важко не погодитися, що коли одна людина підставляє іншу, при чому робить це свідомо - це кидалово...
Факт, що із ТС мене пов'язує не лише "сусідство" на форумі. Втім, від самого початку і донині вмішуюся в цю ситуацію лише публічно - тут, бо мені щиро - до сліз і до безсоння (попри розуміння того, що за кілька годин мені вже йти до студентів із запухшими червоними очима і намаганням робити вигляд, що все впорядку) - прикро, що так сталося і просто через те, що Роман не зміг (та й досі не може) просто пояснити ситуацію (ні до появи цієї теми, ні після; ні приватно, ні тут) за короткий час на ноль (та в мінус, блін, при чому нереально великий) зіпсувалися нормальні відкриті стосунки. Чогось впевнена була, що подібне варте чогось більшого, ніж простого відмовчатися (і я не беру тут до уваги - чи кидалово то було чи таргани, чи щось ще - всі ми люди і всі все розуміємо, але є електронна пошта, приватні повідомлення і телефони...). А ще є чесність, честь, відповідальність і мужність відповідати за свої слова і вчинки - ви всі тут - чоловіки, і чи ж мені вам усім про це тут говорити? Думаю, ні.