Автор Тема: мистецтво самооборони ножем  (Прочитано 22836 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
Re: мистецтво самооборони ножем
« Reply #125 : 29 Жовтня 2013, 23:36:26 »
у нас підари можуть заборонити таку кобуру ))

Мова – душа народу

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
« Reply #126 : 30 Жовтня 2013, 00:27:09 »
Хрен с кобурой, лишь бы то что в кобуре разрешили  :)

koval

• Гість
« Reply #127 : 08 Листопада 2013, 11:19:07 »
кобура "красава", але простим смертним ні вона ні пістоль нажаль не доступні і надіятись приходиться тільки на підручні засоби

Offline Курінний

• Старожил
  • Розташування: м.новомосковськ дніпропетровської області
  • національність-козак
« Reply #128 : 08 Листопада 2013, 15:32:13 »
це все називається -розмова німого з глухим,ти їм в лоба-а вони тобі-по лобі....закон про зброю потрібен хоча б для того,щоб про нього почали думати,тоді регулювати наявність зброї....а про носіння-та я носитиму хоча б для того щоб ніколи,НІКОЛИ зброєю не скористатися.Дуже багато випадків знаю-як кардинально мінялась думка тих хто проти зброї,будь якої...Вже десь писав,-були на полюванні і якимось чином опинився в колективі журналіст,захисник тварин іт.д.-ну іпочав,...як так,вони мають право на життя,не маємо права їх вбивати іт.д.--це казалось про зайців,а в основному про відстріл бродячих собак.Як так,стріляти собак????????????????????????????? Всі доводи і розповіді були марні, і про те що в тому ж районі рік тому бродячі собаки загризли маму з дитиною маленькою,люди бачили але побоялися,а тоді й не встигли допомогти,все це було до дупи...На питання -чому ж ти тут???-сказав-та я так..дате мені самий мілкий шріт,щоб не завдати комусь шкоди,так пальнути..Ну добре,дали.Йшов в сторонці,відбившись від "котла" і тут -іронія долі-постріл,другий..-його почали оточувати бродячі собаки ,брати в кільце і доволі швидко й тихо.Собак було штук з 8,доволі таки не малих.Постріли №9 звісно ж -то так...аби шось.Мисливці почали стріляти,вже картеччю.Результат думаю ясний..Так от -він,крім того що бідолашний впісявся(натурально причому...),передивився за мить своє життя,почав волати щоб йому дали патрони і пулі-він їх всіх завалить!!!!!!!!! От така мораль,не бачивши і не відчувши-не тринди.І куди поділися його думки про непотрібність зброї,та цінність чийогось життя,як це все торкнулося самого ...
спочатку нас не помічають,потім з нами борються,а потім ми  перемагаємо!

koval

• Гість
« Reply #129 : 10 Листопада 2013, 10:23:15 »
 Цілком згідний на всі 100%.
     Як показує практика, що урок не закріплений кров'ю погано засвоюється (по фон Клаузевицу "Война до победы и точка"). І всі повинні відповідати за свої слова і дії.
     П.С. рекомендую переглянути фільм "Законопослушный гражданин (Law Abiding Citizen) 2009"

Serji_sun

• Гість
« Reply #130 : 11 Листопада 2013, 14:50:17 »
  Как сказал один очень толковый дядька - "Наличие у меня оружия позволяет мне быть добрым, т.к. я знаю, что в случае чего - в любом конфликте у меня огромное преимущество". Как-то так.
  По себе скажу - уже лет 5 травматик, ни разу в людей стрелять не пришлось на поражение, но понимая всю ответственность стараюсь избегать глупых конфликтов, перепалок и т.д.