Я ще розумію, що можна вигнати такий підвід на фінці з обуха в 5мм і спуску шириною якихось 12-14мм. І то, впевнений, тільки на приспособі, з жорстким кріпленням і ціною досить серйозного гемору. Тому і здивували ці цифри при такій геометрії. Розумієш?
Ні не розумію. Такий підвод я робив на самих перших кухонниках і зараз роблю. Він не однаковий по всіх довжині кромки, але це не надто помітно і я не знаю(не бачив) хто може зробити
ідеально і, крім того, хотів би ще й побачити людину котра побачить, що зроблено ідеально. Особливо в кухоннику, де коливання на фоні нуля видніше аніж пара соток на фоні двох десятих(а зазвичай яких там двох...).
Не так воно там складно, як здається.
Ідеально вивести кромку на всьому протязі в одну товщину - ПРОБЛЕМА. ВЕЛИЧЕЗНА ПРОБЛЕМА!!! Я поки що такого не можу, але вибач, друже, вивести в нуль(біля нуля, те що я називав 0,05 без мікрометра) від обуха при ширині 30мм, та хоч і 50мм(таке теж робив) - в чому проблема?!!! В межах певного допуску, але таки можливо.
В ЧОМУ ПРОБЛЕМА ВИВЕСТИ СПУСКИ І НЕ СПАЛИТИ?!!! Я її вбий не бачу

. А знаєш чому? А тому що до підводу в 0,3 витрачаю на виведення спусів від обуха на клинку шириною в 30 мм і довжиною біля 200 мм разом з розміткою 15 хвилин максимум, а від 0,3 до "0,05" -
ДВІ ГОДИНИ!!! Спина колом стає, але мусиш! Там не притиснеш..., там стоїш і ялозиш без прижимів, ялозиш дві години щонайменше. От тому й не палиш кромку... і ножа я ще не відправив, лежить на підвіконні. І міряти можна що хочеш, при потребі, і в голову не брати не вийде. Імпульсивні люди(такі, як я) помирають рано, бо забагато сперечаються...