круг маразма закрылся когда вы скзали - посоветуйте оптимизацию рукояти,и что здесь можно поправить. и когда вы сами ответили что ничего делать не будете,боитесь испортиоь пропорции
Трошки не ті букви ви прочитали, на жаль.
Я не говорив "не буду", а що хочу підправити, але не знаю як краще.
З боків можна зняти по пів міліметра без проблем, а от зверху і знизу - тут би хотів поради, щоб не зіпсувати.
Принципами називають...
Дякую вам за вашу принциповість у виясненні очевидних речей. Ви дійсно мене не зрозуміли, чи просто чіпляєтеся до слів?
Я навів порівняння, але сказав, що воно не буквальне, а просто ілюструє (показує) моє ставлення.
Проте декого (може і вас) аж покоробило від такого порівняння.
Тоді прошу вибачення.
Це капєц пан Новак... цеж яка стидоба... (воно то весело і смішно читати, але ж як осоромитись перед всім товариством... Ви певно маєте ж розуміти, що над Вами вже стебуться як над дурником...)
Мені встидатися, що я не такий як всі?
Встидатися, що я не нагинаюся під думку більшості, яка стібеться і бібікає?
Знаєте, скажу так: навіть у тварин є почуття гумору. А я не сприймаю всерйоз отой весь стьоб.
Воно мене не зачіпає. Уявляєте?
Якщо ж хтось всерйоз думає що настане таки отой фінал, що я кинуся розбивати руків"я, бо так сказала більшість, то той помиляється!
Не хочу робити цього і все. І що? Не подобається така позиція? Треба мене трошки порівняти, щоб був як всі?

Толерантнішими тре бути, шановні. Не потрібно намагатися примушувати когось бути як ви, розумієте?
"Над кем смеетесь?" (Гоголь, "Ревизор")