Війна!
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Как мы рассказывали ранее, в штате Орегон группа вооруженных фермеров заняла штаб-квартиру федерального заповедника Malheur на озере. Протестующие рассказали о своих требованиях. Главная из них – чтобы правительство вернуло им земли.
Валерий Вольт12.01.2016 15:40вот так Майдан !тут только переговорыSerhij Shinkaruk12.01.2016 20:20Співати гімн та слухати концерт ніхто не налаштований. Вимоги відомі. Готовність захищати свої права заявлені. Питання вирішуватиметься швидко та по суті.
но в целом - простой фермер
иметь дома много оружия (разного)
Я притримуюсь більш консервативної позиції, оскільки на даний момент, я вважаю, що Україна не може собі дозволити ще більше мілітаризуватися і використовувати цю зброю.Зараз і так важка ситуація. І, враховуючи ту ситуацію на сході, враховуючи те, що це, фактично, ще не обговорювалось у суспільстві, тому воно, напевно, і не на часі. Це загрожує безпеці.
- Я вважаю, що наразі, в тій ситуації, в якій зараз знаходиться Україна, наші громадяни до цього не готові. На сьогоднішній конкретний момент. ...У злочинців зброя вже є, а в законослухняних громадян – немає- Так давайте заарештовувати злочинців і притягувати їх до кримінальної відповідальності. Це ж не означає, що треба доброчесним, нормальним людям роздати зброю і сказати: «Будь ласка, перевищуйте межі необхідної самооборони!»А як захиститися від тих, хто має нелегальну зброю?- Мені б дуже хотілося, щоб наші правоохоронні органи діяли таким чином, щоб громадянам не доводилось захищати себе самостійно.
Чи можна просто так взяти і роздавати громадянам зброю?- Питання «не роздати», а легалізувати. Зараз на руках у населення стільки нелегальної зброї, що ви навіть і не уявляєте скільки....Припустимо, що йде рейдерський захват, а в жертв нападу є легальна зброя, то вони мають стріляти у відповідь? Що вирішує у цьому випадку легалізована зброя?- Що можна захистити себе.Тобто можна стріляти у відповідь легально?- Якщо по тобі стріляють, то можна стріляти у відповідь. Це твоя територія, а на тебе нападають люди зі зброєю. З легальною зброєю ти зможеш їх зупини.
... до прибытия полиции !!!
Pavel ZozulyukСША, штат Техас!! И тут я завис. девушки с красивой фигурой и со стволом просто Прелесны!!!
самозахист по-американськи
Заяву ... писать каждый день ...
Менты о таких фокусах знают тоже лет пятьдесят...