Автор Тема: Викладую свої роботи  (Прочитано 27825 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Віктор71

• Старожил
  • Розташування: Львов
Re: Викладую свої роботи
« Reply #26 : 16 Грудня 2014, 21:44:27 »
Достойна робота!

Offline Desmodeus

• Активный участник
  • Розташування: Украина Николаевская обл. г.Первомайск
« Reply #27 : 16 Грудня 2014, 21:53:25 »
Сумка класная,но надо было всеже антиком обработать .Он сделалбы тёмным места где самое глубокое вдавливание.Смотрелось на уровень выше  =)

vikvir

• Гість
« Reply #28 : 16 Грудня 2014, 22:02:27 »
Дякую за відгуки.Сумка оброблена антіком гелем Saddle Tan від Тенді.Він світлий тому і на фото не передає відтінку.А так все видно.Дякую {_11}

Offline сержант

• Эксперт
  • Розташування: Луганская обл.
« Reply #29 : 16 Грудня 2014, 22:12:06 »
vikvir - С фото у Вас не получается. Попробуйте заново. И почистите личные сообщения, а то новые Вам не могу отправить.

Offline seraotzt

• Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Одеса
« Reply #30 : 16 Грудня 2014, 22:12:25 »
Проблема з лінками яка була, така і залишилась. Не вистачає тегу [url = ]. I ще є кнопка "предварительный просмотр" називається. Нажаль, крім непрацюючих прев'юшок нічого не видно, а шкода, хотілось роздивиись краще.

vikvir

• Гість
« Reply #31 : 16 Грудня 2014, 22:19:50 »
В мене всі фото видно.Пане (Сержант)я все робив по вашій інструкціїї і ось що виходить.Прошу вас вишліть ще раз в малюнках як це робити,бо я стер пісьмо з інструкцією вашою.Дякую.А що моїє робіт зараз не видно?

vikvir

• Гість
« Reply #32 : 16 Грудня 2014, 22:22:46 »
Не вистачає тегу [url = ]Ви знаєте шановний, що я якраз і вставляю ссилку в цю тегу.Попередній перегляд дивлюсь,но там всі фото в стовпчик,а не в лінійку

Offline igorluk

• Эксперт
  • Розташування: Львiв
« Reply #33 : 16 Грудня 2014, 22:26:13 »
я просто копіюю ось це
Код: [Select]
[url=ссылка_на_страницу][img]ссылка_на_фото[/img][/url]і вставляю відповідні посилання з сайту фотохосту
ссылка_на_страницу - посилання на повноекранне зображення
ссылка_на_фото - посилання на маленьке - превю.
а стовпчик/лінійку між цими (що я копіюю) прибираєте ентери і ставите пробіли тоді все в лінійку і показується взалежності від можливостей користувача.
пс. а потім натискаєте попередній перегляд і самі все бачите перед відправленням.
« Останнє редагування: 16 Грудня 2014, 22:34:29 від igorluk »

Offline Desmodeus

• Активный участник
  • Розташування: Украина Николаевская обл. г.Первомайск
« Reply #34 : 16 Грудня 2014, 22:33:28 »
 =)с планшета смотрю.... Фото не кликабельны,сделал поспешные пыводы,извеняюсь

vikvir

• Гість
« Reply #35 : 16 Грудня 2014, 22:43:24 »
Земляче поясни де мені взяти ссилку на сторінку?Я беру фотографіії з файлообмінника Яндекс.Я навожу мишку і правою кнопкою вибираю опцію Копіювання ссилки на фото.Це на привю?А де тоді взяти ссилку на сторінку?Блін все так запутано,щоб зробити елементарно,поділитись з кимось фотками і роботами треба йти на курси вставки фото )))

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #36 : 16 Грудня 2014, 22:46:58 »
ссилка на сторінку це та сторінка що відкривається якщо натиснути на твоє превью. Або ссилка прямо на велике фото по правому клацу по фото - копіювати ссилку (це якшо сайт дає таку). io.ua дає таку.

ну власне ссилка в бровзері коли ти відкриєш велике фото і краще на саме фото бо на самій сторінці млже бути куча не потрібної реклами.
хз. чи зрозуміло написав.

саме вірніше це дві ссилки які закінчуються на "jpg" меншу (картінку) в превью більшу (картінку) в ссилку на сторінку.

Offline seraotzt

• Moderator
  • Эксперт
« Reply #37 : 16 Грудня 2014, 22:51:18 »
Нічого, один раз уважно все зробите, потім ображатись не будете  {con}
P.s. у моєму пості з Вашими фоткам бачили, як було? В Ваших лінках є і посилання на прев'ю, і на повнорозмірне фото. Десь якийсь значок зайвий  {y}. Якщо камради не підкажуть - я завтра постараюсь докладно описати, що і як я робив  {con}. Просто зараз з планшета  {sm}
З повагою  =)

vikvir

• Гість
« Reply #38 : 16 Грудня 2014, 22:51:54 »
Дякую все зрозуміло.А коли вставляєш ссилку в кінці є буква S видаляєш її і ставиш М,а потім в превю ставиш при видаленні XXXL.Ці рухи треба робити чи ні?Дякую

vikvir

• Гість
« Reply #39 : 16 Грудня 2014, 22:53:31 »
Буду вдячний.Дякую до завтра

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #40 : 16 Грудня 2014, 22:55:22 »
то все перевірити можна. ссилку в адресу свого бровзера і дивишся
очевидно
s - small, M-Medium, L-Large - але це на конкретному сайті.

Offline seraotzt

• Moderator
  • Эксперт
« Reply #41 : 16 Грудня 2014, 23:04:05 »
У Вашому випадку дописування S, M, XXL - це зміна розміру прев'юшки. Я брав S, як прев'юшку XXL як повнорозмірне. І це діло в теги, описані камрадом igorluk. Там, насправді, геть нічого складного  -). По ваших посиланнях - десь, може, пробіл пропущений, десь два значки поряд "]]", завтра розберемось  {con}

vikvir

• Гість
« Reply #43 : 16 Грудня 2014, 23:32:30 »
Хтось відгукніться!!!Ремні я зараз виклав,їх хотя видно і чи нормально відкриваються

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #44 : 16 Грудня 2014, 23:33:28 »
на цьому прикладі

текст в повідомленні виглядає так:
[url=https://img-fotki.yandex.ru/get/16135/85419411.0/0_11338f_18676bc1_orig][img]https://img-fotki.yandex.ru/get/16135/85419411.0/0_11338f_18676bc1_S[/img][/url]
на цій сторінці
https://fotki.yandex.ru/users/vic-tataryn/l
правою кнопкою по зображенню - копіювати url адресу зображення - результат вставляю в ссылка_на_фото
[url=ссылка_на_страницу][img]ссылка_на_фото[/img][/url]потім клацаю по тому ж зображенню і коли відкриється сторінка з великим зображенням
внизу є кнопка з трьома крапками "..." - там вибираю відкрити оригінал - і ось ця ссилка з оргіналом, де нічого іншого крім великого зображення нема і є ссилкою ссылка_на_страницу
пс. мудоханіна з тим яндексом через його прибанбаси...

vikvir

• Гість
« Reply #45 : 16 Грудня 2014, 23:44:10 »
Земляче дай  будь ласка ссилку на другий файлообмінник ы опис як ним користуватися.Дякую

Offline frashval

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Днепропетровск
  • Ничто не вечно!
« Reply #46 : 17 Грудня 2014, 04:59:14 »
Работы достойны уважения {_11} {_11} {_11}

Offline сержант

• Эксперт
  • Розташування: Луганская обл.
« Reply #47 : 17 Грудня 2014, 12:47:29 »
ссилка на сторінку це та сторінка що відкривається якщо натиснути на твоє превью.
И куда приведет клац по превью? На страницу с большим фото и всяким другим мусором? А надо? На большое фото и только. Не?

пс. мудоханіна з тим яндексом через його прибанбаси...
Не вижу ни каких проблем с ссылками с яндекса. Я пользовался КИП-ом, так Яндекс не сложнее. Просто немного другой. Вопрос привычки.

vikvir - инструкцию отправлю еще раз в ЛС, не удаляйте больше.

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #48 : 17 Грудня 2014, 14:24:14 »
ссилка на сторінку це та сторінка що відкривається якщо натиснути на твоє превью.
И куда приведет клац по превью? На страницу с большим фото и всяким другим мусором? А надо? На большое фото и только. Не?
до кінця треба читати... там все написано  (_23)

vikvir

• Гість
« Reply #49 : 17 Грудня 2014, 21:58:04 »
Зробив обложку на планшет,но чомусь мене не радую.Треба покрасити в колір і немає ідей,стоїть мертвим грузом.
[/url [url=https://img-fotki.yandex.ru/get/16191/85419411.0/0_11340c_d5c28564_XXXL]