Мої вітання вельмишановному товариству 
Ось такого малючка получилось зробити в проміжках між основними роботами, проект довгострой, якщо рахувати з моменту притбання поковочок у комрада "
homosapiens_ww", то вже точно більше ніж пів року пройшло.
Думаю, що будуть питання по підбору кольороів, отже одразу зазначу, що хотілось зробити ножика, з світлою передньою частиною і темною задньою (обов"язково без металу), помаранчові проставочки обрав спонтанно, здалось, що добавлять якоїсь родзинки. Ножни не хотів робити чорні, чи темні, бо воно все не велике і в чорному кольорі все б зливалось.
Також помаранчовий паракорд обрав до отих помаранчових проставочок, можу замінити на шкіряний шнурок чорного або коричньового кольору.
ТХТ:
Клинок: 77/24/3,6мм ШХ15 (~59HRC)Руків"я: 103мм (по крайнім точкам),
Больстер - єльфорін, проставочки тонка Ж10, деревина - стабілізована гнилушка вільхи (
стабілив Михайло, це одна з його перших робіт, тут він трошки перестарався з барвником і получилось дуже темне...)
Ножни:
шкіра рослинного дубління 3мм, вкладиш - бук, трохи тиснення, фарбування, просякнення всілякими іноземними зільями
ФОТОальбом
Ну ось така іграшка ))
Зведення було дуже тоненьке 0,1мм, заточений в 34 градуси, фініш на сланцях від "Стілуса", ріже неймовірно!
Повторюсь, шнурок можу замінити на шкіряний.
Нож поїде до "Барахолки"