Автор Тема: Філейник  (Прочитано 933 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Student

• Бывалый
  • Розташування: Ромни
Філейник
« : 19 Грудня 2015, 18:44:21 »
Доброго вечора! Викладаю на суд черговий ніж, цього разу філейник (=
Сталь від брата дісталась, тому зацитую його повністю "В Сумах час від часу діди виносять на ринок старі запаси, які вони розшукали в недрах своїх господарств, або сумчани приносять торгашам і здають на реалізацію те, що знайшли в загашнику діда, родича. Частина з цих "запасів" ще совдеп, частина 90-і. В Сумах кілька монстрів машинобудування, які раніше видавали нереальні об"єми продукції, сталей було хоч засипся. Помітив, що більшість цих старих заготовок шкребуть скло, частина дуже агресивно. Тому припускаю, що може бути і 95х18 чи 65х13."
Твердість таки правда нормуль {sm} 56-57 точно є {dr} Підвод - 0,2мм. Тройний клин по обуху. ()
Розміри клина - 154*23,5*1,5мм
Руків'я - кизил + жимолость. Вийшло кілька тріщин ближче до тильника. залив ЦА. Довжина руків'я - 125мм
Фото:

Об'ємніші фото: http://io.ua/33461515p
Приємного перегляду!
"Аллах наточить"

Offline maksimec

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Киев
  • Инженер электросвязи.
Re: Філейник
« Reply #1 : 19 Грудня 2015, 20:21:41 »
Таким лезвием очень классно рыбу разделывать.
Я себе все никак не могу сделать филейный...( Все некогда...(

Offline Ioan

• Активный участник
  • Розташування: UA Київ
  • Semper paratus
Re: Філейник
« Reply #2 : 19 Грудня 2015, 21:40:40 »
Огонь! Вы большой молодец! Ручку правильно поправили, судя по картинке с изгибом "строй" стал лучше! И главное Вы делаете нужные ножи! Я тут на кухонник некоторых месяц укатывал, выслушивая стенания про подводы сведение и вообще проще кинжалы научиться слесарить:))))