Автор Тема: Вопрос к копачам  (Прочитано 7255 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Shveik

• Бывалый
  • Розташування: Глобинський район - Міжгір'я
  • Memento mori
    • Memento mori
Re: Вопрос к копачам
« Reply #50 : 12 Березня 2018, 21:20:40 »
Сьогодні зустрів родича. На вулиці ще грязі по вуха, а вже кучкуються  {))} камради на весняний коп. Отримав завдання, дослідити один цікавий квадрат. Поки вода у Дніпрі спала, є можливість прочесати майже пів села, котрого уже 50 років як нема.
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Lingua Latina non penis canina.

Offline Poltavsky

• Активный участник
  • Розташування: Харьковская обл.
« Reply #51 : 12 Березня 2018, 23:07:26 »
Вставлю и я пять копеек. Я бы покупал б/у Аську 250 плюс катушку Марс Тайгер. Если не пойдёт коп, легко можно будет продать. Типа капиталовложение  :). У самого раньше был такой комплект, куму продал, он доволен и менять на что либо не собирается. Ищет не прибор, а его обладатель :)

Offline Фішермен

• Активный участник
  • Розташування: Полісся, Коростень
« Reply #52 : 13 Березня 2018, 19:45:13 »
Ну і мої п'ять копійок. Аська або Фішер 2. Прості, легко продати. Якщо для металу - Клон. До речі, сама вигідна справа. Колись ходив з 350ю, з 2013року -  Fisher F75 SE Black. Було навіть так:

а буває і так

не часто, але попадається

Але на таке вже не особливо розраховуєш. От сам процес, особливо коли походиш півдня, а потім завариш кави і ...

Так не завжди буде

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
« Reply #53 : 14 Березня 2018, 11:19:36 »
Непогано  (__3).
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline Shveik

• Бывалый
  • Розташування: Глобинський район - Міжгір'я
  • Memento mori
    • Memento mori
« Reply #54 : 14 Березня 2018, 15:59:28 »
Ми колись викопали чималу яму, майже метр, а там пустий казанок  () .
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Lingua Latina non penis canina.

Offline Poltavsky

• Активный участник
  • Розташування: Харьковская обл.
« Reply #55 : 14 Березня 2018, 22:06:42 »
Я тоже... Алюминиевый чавун с дыркой в дне- некомплектный самогонный аппарат. Ну ничё, значит своё ещё не нашёл.

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
« Reply #56 : 15 Березня 2018, 08:28:08 »
Ха, у меня было... {))}
Напикал "цветмет" в посадочке среди акаций. Находил там монеты от начала XIX ст. до советов неоднократно... Копаю - нет ничего... "Цвет" пикает в яме. Копаю дальше, в отвале нет ничего, яма пикает... Становится всё шире и глубже... В итоге на глубине примерно 1 м. нахожу устье от грубки (печки) в виде кубика из стальных листов 1-1,5 мм толщиной с чугунной дверцой. {_18}
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline Фішермен

• Активный участник
  • Розташування: Полісся, Коростень
« Reply #57 : 15 Березня 2018, 12:10:48 »
Був у мене Кощей. Запєндюрилось мені до нього рамку глибинну. Зробив. На першому ж виході зачепив глибокий сигнал, чималі розміри, треба копать. Копав два дні, перший день по груди вкопався. На ранок приїхав з ломом, совковою лопатою. Вхід пологий розкопав. Виявилась бочка двохсотлітрова. Я спочатку обідився, пішов походив трохи, стало смішно  {gig}. Я зростом 190, став на бочку і рукою дістав до трави. Яма була більш 2х метрів, добре що ліс сосновий, пісок.   :D
Так не завжди буде

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  • Розташування: Кременчук
« Reply #58 : 16 Березня 2018, 17:13:11 »
 Питання до знатоків: хто що скаже про "Подводный и сухопутный металлоискатель Фортуна М3/Fortune M3 ?"
In me omnis spes mihi est

Offline bot_

• Активный участник
  • Розташування: Прилуки
« Reply #59 : 17 Березня 2018, 13:46:02 »
Питання до знатоків: хто що скаже про "Подводный и сухопутный металлоискатель Фортуна М3/Fortune M3 ?"
Я не гуру в данном вопросе, но в процессе выбора МД кое-чего накопал, и могу посоветовать не иметь с Деловерой никаких дел, а также с их клоном золотоискатель.ком.юа. Данные приборы, как известно, не заводские, собираются вероятнее всего на дому разными подрядчиками, с использованием некачественных комплектующих и довольно-таки небрежно. Посему фактической гарантии вы не получите, и в случае поломки, кои случаются частенько, вам будут морочить голову.
Почитайте на профильных форумах, в частности на Райберте, имеются много негативных отзывов по ним.
Ку.

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  • Розташування: Кременчук
« Reply #60 : 17 Березня 2018, 19:06:04 »
 bot_,дякую. Почав лопатити інтернет по МД і тепер засипає рекламою на цю тему. Попалось і це.
In me omnis spes mihi est