Автор Тема: Криза жанру  (Прочитано 48277 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
Re: Криза жанру
« Reply #75 : 02 Лютого 2018, 11:13:28 »
За "лучший" не ручусь  :D, а стандартний- можу {y}.

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #76 : 02 Лютого 2018, 11:16:43 »
Я сумніваюся, що щось серйозне вийде, але тут не спробувати гріх.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Розташування: Киев
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #77 : 02 Лютого 2018, 11:28:27 »
тю, так хіба важко зробити, зняти відео ролики, про те як ріже, стругає, робити їх зі своєї вуглецевої сталі?
чому одразу сумніви? старі слов'янські ножі відрізняються від якутів, по суті, клинком, а все інше те саме - руків'я без больстера, просте, схоже на те як у якута. Богдан Попов робив такі ножі, так от цей ніж НІЧИМ не гірший за якута. Робіть, розкручуйте на фейсбуці, робіть такі форумні ножі. В чому проблема? і не споживач займається рекламою, а прордавець, а покупець купує те що пропонують.
"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #78 : 02 Лютого 2018, 11:32:49 »
 8-), приєднуйся.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #79 : 02 Лютого 2018, 11:36:54 »
розкручуйте на фейсбуці
"Сподобалося"  :D
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #80 : 02 Лютого 2018, 11:42:02 »
"Нет, мне нравится это "поздравляю"!" (с)
Євгене, що за настанови? Ти думаєш це обговорення мене стосується більше ніж тебе? Тобто ти маєш робити Фенікса з Монархом, бо замовлення, а я зайнятися пошуками замість заробітку?

Щодо реклами, то проживачі не займаються рекламою, вони її роблять мимоволі. А сумніви, тому, що зазвичай ті хто кричать, що майстри роблять не те і не так купують найменше, а ті, хто купують, замовляють дещо не те і ефект від цих розмов майже нульовий.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #81 : 02 Лютого 2018, 11:43:19 »
Давайте без доказухи один одному. "Шозалюди" {fp}

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #82 : 02 Лютого 2018, 11:44:37 »
+1 :)

Offline YVM

• Эксперт
« Reply #83 : 02 Лютого 2018, 11:45:38 »
Леня, все за колхоз, но не в нашей деревне.

Offline СТЕРХ

• Эксперт
  • Евгений 098-861-59-70
« Reply #84 : 02 Лютого 2018, 11:49:05 »
розкручуйте на фейсбуці
"Сподобалося"  :D

так там і розкручуються, нажаль.
я мордокнигу ненавиджу, завів группу, сторінку, але не підтримую останнім часом, воно мене бісить {_09}
але люди дійсно багато дивляться на ФБ і мода, значною мірою, йде саме звідти.

"Hавеpняка не пpилетит к нам добpый чаpодей.
Самим нам нужно сохpанить планету для людей!"

галерея работ: http://sterkh.io.ua/album

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #85 : 02 Лютого 2018, 11:53:27 »
Давайте зробимо. Потім розберемось де, що і кому показувати. Майстри, приєднуйтесь. Так сказати,  дамо достойну відповідь Чемберлену якуту.

Offline YVM

• Эксперт
« Reply #86 : 02 Лютого 2018, 11:54:47 »
……Комментировать не нужно - реагировать не буду (мне эти наши публичные "междусобойчики" уже в печени сидят, о личке же ты тоже забыл, видать)
Это твое право, но на этот "междусобойчик" меня «пригласил» ты,  меня прилюдно фейсом об тейбл, а я должен «отбрехиваться» в личке! Чтоб не беспокоить твою печень? Оригинально!
И еще:
…Народ - вы реально не понимаете, о чем пишет ТС?  {_07}
Главный посыл темы - наш комплекс меншовартості!
Комплекс меншовартості – комплекс неполноценности (согласно всех словарей и переводчиков). Т.е ТС тонко намекнул, что те, кто делает нож Хольмберга, называя его финкой НКВД, якутов и др. страдают комплексом неполноценности, больные люди, в общем. (я в его сообщении этого не нахожу, хотя тебе виднее).
…Це не криза жанру - це криза нації...
Говоря наш комплекс меншовартості! ты кого имел в виду? Себя? Ну себе ты можешь ставить диагноз, других ты когда успел обследовать?
Мало того, ты обобщил, и обозвал всю нацию, страдающей комплексом неполноценности,
круто.  Осталось определить форумную методику диагностики, и делать пометку в профиле.
Можешь не реагировать, береги печень.
….Мова про «гігієну» творчості, за що не варто братися і пропагувати. …..
Благородний намір, тоді до чого фото фінок, які не мають відношення до майстрів форуму, українських форумів? Жодна робота майстрів форуму (форумів) не має символіки НКВД (крім назви, вже писали, що ніж Хольмберга  більш відомий за тою назвою), фото не супроводжується атрибутикою, що підкреслює відношення вироба до тої організації. Де пропаганда? «Якути» мають таке ж  відношення до москалів, як я до балету. Хіба він кимось пропагується як москальське надбання? І чому Ваша турбота про «гігієну» творчості акцентована тільки на  НКВД і «якутах»? Знаю  людей, які «пачками» виготовляють грабендольхи і відправляють їх хлопцям на схід. А вони також заплямовані, тільки нацистами, чи японські катани, вакі не були на озброєнні японської армії? Як що «лікувати»  [corp] [corp] [corp] то всіх!

Offline маньяк

• Эксперт
  • Розташування: г.Киев
« Reply #87 : 02 Лютого 2018, 11:55:39 »
а я зайнятися пошуками замість заробітку?
Офіційно замовляю! 8-)
Зроби мені, будьласка Своє бачення Українського ножа (не клинка, а повністю). Зі своєї гарної сталюки...
Пи.Си. Твій кухоник із ШХ, в мене самий-самий. От би, його хтось би ще протравив, до мене... {_09}

З повагою!

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #88 : 02 Лютого 2018, 11:56:34 »
 ((()))

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #89 : 02 Лютого 2018, 11:57:49 »
Давайте зробимо
Ще раз +1

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #90 : 02 Лютого 2018, 12:03:21 »
Давайте без доказухи один одному.
Та я нікому нічого не доказую, я висловлюю свою думку і мені реально незрозуміло чому Евген вирішив, що оці теми моя проблема, а не наша?

маньяк, прийнято

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #91 : 02 Лютого 2018, 12:04:25 »
Кожен відповідає тільки за себе. Не за Женю, Вову, Вітю. Тільки за себе.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #92 : 02 Лютого 2018, 12:12:33 »
Для никак не угомонящегося YVM
Цитувати
6. Если в посте оппонента 90 % неотразимых аргументов, на которые нечего возразить, проигнорируй их. Затем найди слабое место в оставшихся 10 % и раскрути его
Свод правил демагога  ;)

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #93 : 02 Лютого 2018, 12:13:23 »
І теми ці не варті шкарлупи від яйця, коли яйце вже перетравлюється в шлунку.
Майстри не такі, роблять не те і не так. То клинкі не такі, то дорого, то непатріотично, то ще щось. Криза жанру, оборзіли, тощо. Циклічна тема про "поганих майстрів", тільки соуси змінюються.
Топікстартер, а який вклад ви внесли в популяризацію українського ножа? Ви зробили хоча б один огляд українського ножа? Ви маєте український ніж?
Клаву розносити в хлам перед монітором у нас навчилися добре і вчити других життю теж. Дзеркало, хлопці, інколи корисніше буває, ага.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #94 : 02 Лютого 2018, 12:17:52 »
Топікстартер, а який вклад ви внесли в популяризацію українського ножа? Ви зробили хоча б один огляд українського ножа? Ви маєте український ніж?
  А де він його візьме? Ти, я , ще хтось йому запропонував?  Льоня, не зли мене.

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #95 : 02 Лютого 2018, 12:32:31 »
Я присоединяюсь к проекту "Украинский нож". Готов сделать нож из клинка Володи или Лёни (можно и обеих :D), обязательно наличие следов ковки. Прототип клинка - "Сельский нож" Воли, могут и другие варианты быть. Подробности уже обсудим отдельно. Приступить смогу после 7-8 февраля, надеюсь к этому времени разберусь с заказом.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #96 : 02 Лютого 2018, 12:35:07 »
 {_11}. Давайте ще. Роботи розміщати тут: http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=58797.0

Offline Oliver

• Эксперт
  • Розташування: Буковина. Вижниця
« Reply #97 : 02 Лютого 2018, 13:29:20 »
Можливо нарвусь на гнівні відповіді, але все ж запитаю  :)
Чому "Український ніж" має бути обов"язково "під старовину" під "етностиль"?, зі слідами кованини, з примітивним монтажем, з дешевою дерев"яхою, з дешевою сталлю?
Невже ті сучасні ножі, які зараз роблять  українські майстри не можуть претендувати на звання українського? Я маю на увазі не фінки, не якути, не "лавлес стайл", не бушкрафти і т.п.
Наскільки я зрозумів з літератури - старовинні українські ножі мали деякі риси і тюркських і перських і європейських ножів.
Візьмемо хоча б той самий Стерхів "Фенікс" чи мій "Перець" чи ще купу цікавих ножів наших камрадів. Що воно таке? Фінка - ні, якут - ні, боуі - теж ні. З кожного стилю взяте щось своє. Чому ми всі не можемо сказати, що якраз в даний час ми вимальовуємо наш, Український ніж?
За останні років 5 -7 ножова культура в Україні дость сильно піднялась. Тільки погляньте в розділі "Ножі, котрі ми робимо самі", що робилось в 2010 і що робиться зараз.
Ви думаєте, що історія раз-два і змінилась докорінно?  :) Так не буває  -) 5-7 років -це немало. Ще через 5-7 буде ще краще. І так далі... Роки потрібні, довгі роки.
« Останнє редагування: 02 Лютого 2018, 13:38:00 від Oliver »
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline YVM

• Эксперт
« Reply #98 : 02 Лютого 2018, 13:59:01 »
З язика зняв!

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Героям Слава
« Reply #99 : 02 Лютого 2018, 13:59:49 »
Та так і є. Та й були екземпляри інтегралів оброблені на сучасний лад, багато чого було. Більше того, украінський ніж особливо від інших і не відрізняється, просто його можна робити в етностилі, можна в модерні.